crezi ca este asa usor cum crezi ? sti cum e vorba aceea carnea de porc si fotbalul.............. cine sunteti ?? miauuuuuuuuuuu miauuuuuuuuuu miauuuuuuuuuuuuuuu
asa va bucurati ca ati castigat 1 meci in care ati jucat mai mult handbal decat fotbal si numai tavaliti pe jos ati stat .. si apoi va faceti de 2 lei in EUROPA ^^
acuma sa'i aud pe aia care erau cocosi inainte de meci HAaahAHahaHAHahaHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhAHahAHaHAhaHA steaua a luat bataieee
haHAHAHAHHAhhhhahahahahahahahahahahahahHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAH :: hai ma nu te mai scoate .. ati fost varzaa )))))))
dap ^^ noi ne-am tavalit tot meciu pe jos si tot noi am jucat handbal ^^ castigati dubios in campionat si va faceti de kkt afara da asta nu e nimic nou pentru dinamo . fiti fericiti ca ne-ati batut si pregatiti-va in continuare de liga campionilor
asa vom face BOSS ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
chill. ... amandoua echipe au fost praf. Ma supara faptul ca m'am uitat 2 ore degeaba ... bine macar ca a fost bautura si seminte altfel ma ofticam mai rau. De cand se numeste un asemenea meci derby ? Pt mie cea mai interesanta faza a fost cand a calcat ala petardele de pe gazon si'l piscau la bulane ... in rest nu prea s'a numit fotbal. Cand l am mai vaz si pe toja ca vrea sa faca foarfeca pe spate din careu am vazut cum sta treaba. Cat despre golul lui dinamo ... ia un borac de asta de 5 6 ani de pe strada si pune'l sa dea cu sutul in minge si o sa marcheze mai frumos ca ei ) PS: Criminale bancurile "cu si despre ... " Mai postati
declaratie Cornel Dinu : "De zece ani, ei câştigă sume exorbitante, indecente, fără să facă performanţă. Aşa au fost învăţaţi de managerii cu apucături de peluză. Au bătut la Liberec, au luat 50.000 de euro şi ce şi-a zis Zicu: "Am rezolvat-o şi cu porcul de Crăciun, şi cu mielul de Paşti! =)))))))) =))))))) =))))))))