Faptul ca ai anexat un cuvant englez la Romania ma face sa plang. Oricum,am inceput sa folosesc engleza mai mult decat romana,deci probabil ca nu voi ramane prea mult in aceasta tara.
parca nemtii au zis candva: tara e buna si frumoasa, pacat de popor...cam asa p.s.brook: -->> de voi, nu de mine :-" fliu fliu fliu (e locuita )
macar dupa ce vine sfarsitu lumi noi mai traim 20 de ani ^^ ca si asa suntem in urma cu 20 de ani fata de restu planetei
gata, hai sa nu mai continuam. as putea sa ma enervez involuntar si sa ne certam, intr u cat prefer sa nu raspund provocarilor. desi vreau sa mai spun un lucru si atat... esti mandru ca te afli intr'o tara care e asa inapoiata, cu "20 de ani"? acum ar trebui sa intelegi de ce unii au plecat, daca ai fi fost mai istet, ai fi tacut..pentru ca Romania se face de ras peste "granitza" anyway, vorba vine granitza, ca parca era mai bine inainte cu granitza, acum este permis oricui sa iasa doar cu buletinul..ca fapt divers, ieri eram in bus, si in spatele meu stateau 3 cucoane, sa nu le zic tiganci, care vorbeau exact ca femeia aia din reportajul vasluian >>http://www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ .. imi lasa un gust amar sa ma uit in jurul meu, stiind ca dansele provin de unde provin eu, cu toate astea imi era frica sa ma uit la ele, de ce? sa nu imi bage vreo umbrela in ochi sa'mi fure geanta? cum deja sa intamplat in anii trecuti. ar fi bine daca toti romania prosti, sa ramana acasa, unde esti si tu,si sa joace mu eventual, macar n'ar pune piedica persoanelor, care isi cauta un rost in viata prin munca si cinste. sper ca m'ai inteles, desi as putea dezvolta foarte bine argumentul, dandu'ti exemple despre de ce probabil nemtii au zis tara e buna si frumoasa, pacat de popor ma opresc aici. ti'am zis tie parca, sau iubitei tale, ca daca razi de prost, esti luat de prost?
fara suparare ^^ dar eu sunt mandru ca sunt roman si tot timpul o sa fiu suntem poporul cel mai inventiv si cel mai istet si descurcaretz ^^ (un exemplu e asta : sephiroth a facut cel mai tare svr de MU in momentul de fatza si e roman) si cva cu dedicatie pentru toti straini care nu ne plac : " exista 2 feluri de oameni pe lumea asta .. ce`i care ne plac si ce`i care s** **** "
da da da da.. daca ai trai afara, si ai intelege ca nu toti sunt cum vrei tu..si nu doar de 2 feluri... p.s. da ai mu\u in sange nu gluma. vorbeam de realitate..nu de joc..ah ce tare ca suntem poporul cel mai inventiv etc, pana acu 10 minute eram cu 20 de ani in urma. decide ..si nu'l mai slavi pe adi, nu a ajuns acolo unde e datorita tie..ci doar pentru ca a vrut si a trudit. zic eu. poi fiecare cu cel doare. gata nu mai vorbit despre asta.