ady sa vzi ce am ras eu .. cand au sarit o grupare mafiota de caini (deaia adevarati cu coltzi si erau destui) pe mine sa ma capseze )))))) .. 1 chiar a reusit =)) =)) noroc ca imi mentin calmu altfel ma vedeati la stirile de la ora 5
f*** ** (beeep) (beep) 2 in bot omule (lol) ... spre deoseb de un player care joaca pe srv ala sare in brate ori se tine ca o fetitza de mine daca se apropie cainii d el ) @PS: Ti'a trecut spaima?
sincer nu m`am panicat .. daca intram in panica era grav si mai mult ca sigur ma faceau praf ... m`am speriat putin pt ca erau multzi ... dar cand ma apucat unu din fraieri de picior ..din reflex am tras picioru si i`am dat un sut in cap .. naspa era ca nu aveam pietre nu aveam nici o bata prin preajma )))))))))) dar am dat incet cu spatele ... m`ai ma faceam spre ei ... si am reusit sa scap ))
))))))))) lol ..http://stirileprotv.ro/exclusiv/portrete/portret-prostia-is-now-online.html prostia in romania )
perfecta aceasta descriere pt acel neanderthalian la volan: "Totusi, Tarzan la volan e cel mai inteligent. Dintre nevertebrate, desigur. Proaspat coborat din copac, antropoidul a dat liana pe TIR, si-a luat maimuta in rol de copilot si l-a pus sa-l filmeze." (preluata din comentariile ce insotesc filmuletul) ...e de ras dar e si de plans..depinde in ce stare te afli...
la mine e soare din plin si placut...e cea mai frumoasa zi de primavara pe care am prins-o pana acum in acest an..va urez si voua o duminica perfecta cu persoana perfecta langa voi...sau cu berea perfecta, dupa caz )))))))))))