pai il bagi undeva si fugi... sau poti sa faci altfel.. baga multe rr... si apoi il bagi fara probleme.. cum fac eu .. radule referitor la ce ziceai u (cinei gigi).. dak nu ma insel e GiGi*FaSt*...e owneru de la virtual..
Si cand vezi ca adminul face eventuri , nu il mai stresa cu PMuri cum ai facut cu mine.Stai frumos , participa la event si dupa accea spune-mi problema.
aha deci administratoru era roman si pacimaker era roman si eu la tot chinuiam sa leg 2 propoziti in engleza
de jucat numai joc deloc MU , doar ce intru cu adminu sa mai stam la cate'o vorba si 1-2 eventuri cu GM , oricum au venit multi am cu cine sa vb cand sunt plict .
am sters posturile anterioare. Terminati cu parada asta ca ne suparam. Vezi ti de ale tale si incearca sa gandesti mai mult inainte de un race event daca nu stii sa stai locului
Trebuia sa le lasi ..noi nu ne certam,i-am spus sa modifice ceva la baietelul asta "matur". In fine,si cum o fost la petrecere?
Am vazut...dar n are sens acum sa va trageti de sireturi din cauza unei simple curse Frumos cum sa fie....a venit si lumea de pe mu