LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de ION,IOANA,...............le doresc tot binele din lume dar cel mai mult SANATAE PS aveti grija cu bauturica...........hehhehehe
wazzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuupppp...... ...neatza neatza, nu dormiti ca va ia greatza, neatza buna pt az' si sa nu aveti necaz...
Buna dimineata :* La multi ani Ionilor si Ioanelor pt ziua de ieri..... stiu ca e cam tarziu dar ieri nu am avut net pt ca fenomenala firma RDS sa chinuit 20 la o avarie X( 2 stalpi into zi intreaga :|...sunt incedibili
am si yo o mare curiozitate .....sunt yo nebuna si mi se pare mult prea exagerat sau asa merg preturile la gaion p aici ? : Set Gaion +0 300 jwls Lol ) mie sincer mi se pare total exagerat
Aici se aplica acelasi principiu al economiei !Daca sunt prea multe seturi pe piata,dar cererea este prea mica,pretul setului scada.Daca sunt prea putine seturi pe piata,dar cererea este prea mare,atunci pretul creste.Asadar,setul Gaion e destul de rar,dar cererea este foarte mare.
Recomand Injoy ,sunt cu ei de cand au aparut in oras si merge netul foarte bine...nu mai stau chiar asa de mult pe net ca pe vremuri ,dar atunci cand intru n-am probleme si merge viteza 100% ,ce pachet o sa iei extrem?
ala de de 10 mbps, atat am si acum de la UPC si e perfect. Nu`mi trebuie 20mbps. Mai mult ma skimb la Injoy pt cablu TV, da am auzit si eu ca netu e bun la ei.
Internetul Vodafone de pe mobilul meu este,oarecum,mai performant decat cel de acasa.In fine,nu stiu daca il voi schimba prea curand.