va pupic si eu .....acu e ora 3 dimineata si eu nu mai pot dormi ( asa ca mam gandit sa mai vad ce faceti (desi judecand dupa ora care e ar fi trebuit ca intru p threadul celor di philipine ca sa gasesc p cineva online ) )
back home ... rupt de somn si bineinteles in 2 ore trebuie sa ma duc pana la firma ... situatie de tot rahatul ...
va salut cu respect pe toti !!!!!!! sunt foarte dezamagit de decizia luata la postul meu vis a vis de ghostdog, credeti ca daca o sa abordez un asa limbaj fata de jucatori si nu numai ar fi ok ?
ai dreptate tzu si tin sa-ti multumesc ptr sustinere si nu numai P.S. dar inca o data vin si spun ca decizia nu sa bazat doar pe reguli si regulamente ale jocului ci tzine de cu totul altceva , si mai spun inca ceva nu cumva sa creat un precedent ?
buna seara, imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar acesta este adevarul, avea 4 penalizari acesta era al cincilea iar in scurt timp urma al saselea ptr ca el nu se poate abtine de la jigniri deci ce urma va dati si voi seama...............................
salut, si va doresc un weekend cit mai placut PS nu uitati (celor care le place) azi ora 23 lokal combat pe proTV