Hi guys...sunt nou nout pe aci pe acest forum si pe acest server totodata.Bine v-am gasit.Poate daca o sa am nevoie de ceva sfaturi(desi am "prostul obicei"sa citesc destule forumuri despre un joc in care ma implic) poate o sa gasesc binevoitori sa mi le dea...apropo dau un LE pt ca mi-am adus aminte de o prb pe care o am...nu stiu sa pun autoclikerul sa functioneze...precizez ca joc d p un laptop cu windows vista...poate cineva sa-mi explice ce am de facut ca sa joc cu autocliker pt ca ma cam enerveaza sa stau cu un pahar de plastic plin cu monezi pe mouse)).Multumesc anticipat. RESPEC"ALL
bun venit tradu problema ta cu auto-clickeru in engleza si posteazo in Help...o sa primesti raspuns si de la noi si de la alti playeri mai repede acolo HAve fun
Sall 2 alll am si eu o intrebare...de fapt si o rugaminte... caracterul meu este blocat... ideea e ca au avut toate motivle sa`l blocheze... am fost km nesimtit....... in ultima vreme.... si vreau sa`mi cer scz fata de toti userii ... kre i`am jignit .. aqumm.. rugamintea mea , sa`mi spuna cnva.. kt timp se tine caracterul blokt ? :-s si dak poate sa`l deblocheze cnv.. ast rasp... :-s :-s nume caracter : SarutBine
mai ai 5 ore http://diablo-network.com/mu/diablomubanplayers/banned.php Dupa ce trec aceste 5 ore intra pe linkul de mai sus sa iti scoti singurel/singurica banul Poti vedea asta in Report Section
sall sufl3tz3l ( sarutbine ), crezi ca limbajul si comportamentul pe care l-ai folosit te ajuta sau o sa te ajute in viitor >>DESIGUR CA NU<< PS scuzele se accepta, apropo citi ani ai ?
am 18 ...... dar... avand alte probleme... din viatza de zi cu zi certuri.. etc... probabil... ca m`am razbunat pe cnn nu trebuia sau cel putin am facut`o in joc... asa ca`mi CER INCA ODATA SCUZE FATA DE TOTI PE CEI CARE I-AM JIGNIT , oricum nare nici un rost aqum ... dar... am incercat... !! ... altceva ramane de vazut cum ma voi comporta dak caracteru o sa fie deblokt....