Inca sunt multe nume vechi..multe noi , sunt ceva playeri si vad aproape zilnic ca tot vin:> Trebuie doar sa votam .. sa urcam in top si se umple sv:thumbup:
Salutare lume ! Ma numesc Alex si vin de pe alt server privat si vreau sa spun ca serv. ii perfect,imi place foarte mult si cred ca o sa ma tin de el. Am cateva nelamuriri... Vote Reward exista?am cautat pe tot site-ul si nu gasesc... am gasit doar "Vote for us,help us become #1 mu srv" dupa ce am votat acolo tot 0credite am. La mine merge mai greu cu rr..nu am rabdare ,ma bazez pe vote points ca sa imi cumpar seturi.mai mult ma intereseaza pk Si a doua nelamurire .. cum se foloseste 3D? Ma bucur sa vad ca sunt multi romani in zona
Intrebare. Am intrat in K7 de cateva ori si numa ilusion of kundun am gasit ... am auzit ca tot la 6 ore apare kundun ... apare in k7 si in 6 sau cum e ca nu mai stiu
Salutare ... Ce mai faceti voi? sa stiti ca desii nu mai joc de ceva vreme pe serveru asta imi este dor de lumea de aici...va salut pe toti si mai comunicam aici ! Spor la joc ...
aloha nub...haida bagate la joc sa te iau la pk putiin ). raspunde wa la tel cand te sun :diablo::4:, astept pozele de la rev de 2 luni :dizzy: