salutare tuturor, uite faceam citeva calcule minore vis a vis de sistemul de reset implementat si anume ptr un char sa il faci full iti trebuie aprox 500 RR adica vreo citiva ani si pe cum pe acc ai 5 char.......intr-un deceniu sa le faci pe toate full:clapping:....poate gresesc eu la calcule:bored:...este prea exagerat [QUOTE SITE]=Your stats will return to 25 after reset and you will be given 500 points Example after 1st reset you will receive 500 points, 2nd reset 1000 points, 3rd reset 1500, etc
asa e...iti tre 500 rr sa fi full..dar dupa ce o sa cresti si o sa poti omora mobi leger in arena..o sa dai 3-4 rr pe zi acu la inceput e mai greu..dar apoi o sa merga bine..o sa vedeti:lildevil: o seara placuta
abia asteptam un db restart si ceva extra . provoaca dependenta DiabloMu ). Oricum bft la rr-uri si salut din nou
hai nu o mai frecati aiurea si cititi >>http://www.diablo-network.com/forum/showthread.php?p=216809&posted=1#post216809
sara buna ciao lavy , take a break si viziteazane mai des:biggrin: apff la ca caldura a fost azi..nici nu am asteptam sa ploua ..m-am dus ca talalau in tricou si am venit un leoarca:ranting: Ps. Alecs imi place semnatura ..dar iti lipseste un "n", lo fi mancat grasu de HaoS sunt sigur