salutare tuturor Fetita vine la tatal ei si intreaba: − Tata, eu cu prietenul meu, putem folosi masina? − Da, dar nu are benzina! − Nu-i nimic, si asa nu iesim din garaj...:rotflmao::rotflmao: :thumbup: :thumbup: Funar e pe moarte, la patul sau adunate toate neamurile, colegi de partid…, el are o ultima dorinta. - Vreau sa-mi schimb numele in Funer Gyorgy. Colegi de partid ramasi blocati intreaba ca de ce vrea sa-si schimbe numele in unul maghiar cand de atitia ani lupta inpotriva maghiarilor. Raspunsul lui a fost: - Mai bine sa moara un ungur decat un roman. :clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:
Salutare ! Am venit si eu de la liceu. :dancing: Mersi pentru ajutor Brooklyn, 10-le ala ti-l dedic tie.
salut, problema am o mica problema, mi-am facut astazi cont la voi si vroiam sa joc cu un amic niste brood war ...amandoi am reusit sa ne conectam, avem versiunea 1.16.1 pe chat ne vedem putem vorbi dar cand cream nu ne vedem jocul, iar la join mie imi apare un sigur joc iar lui nici unul ... stiti cumva care-i treaba ? ms de ajutor
Astfel de situatii nu se posteaza aici ... Exista sectiunea de Help Section pentru fiecare joc ! te rog sa postezi acolo si vei primi ajutor !
Nu e vorba de birocratie ! Sunt anumite reguli . Plus ca sa poti fi ajutat trebuie sa postezi corect pe sectiunea jocului respectiv !
Sper ca nu e gripa... din aia... Btw, cred ca este primul meu post aici, m-am concentrat mai mult pe sectiunea IFF-Wrestling. Bine v-am gasit !