Balkan League: DotA si FIFA dominate de romani Reprezentantii Romaniei, Marius Victor 'BeBe' Craciun si Marian 'NiGhT' Avram, au reusit sa se califice in finala Balkan League FIFA. Cei doi jucatori ai echipei neXtPlease! Gaming au trecut de adversarii lor din Bulgaria in faza semifinalelor, si au asigurat romanilor trofeul primului sezon Balkan League la FIFA. Finala Balkan League la DotA se va disputa, intre doua echipe din Romania, intre I Got Game si The Elder Gods Dupa un parcurs fara infrangeri in cadrul grupelor cele doua echipe IGG si TeG au reusit si in playoff sa treaca de imeX din Croatia si sG din Bulgaria respectiv neXtplease! din Romania si Retired from DotA Scene urmand ca pe 10 Decembrie sa se intalneasca in marea finala. Cateva declaratii la rece inaintea marii finale de la DotA obtinute de la cei doi capitani: ESL RO: Cat de important este pentru voi faptul ca ati ajuns in finala ESL Balkan League? Dumitru "Elf[c]" Vasiliuc (IGG): Este foarte important, pentru ca in EBL au jucat cele mai bune echipe din Romania, Bulgaria, Grecia & Croatia. Am demonstrat ca suntem mai buni si meritam sa jucam finala, ma bucur ca finala o sa fie RO(MD) vs RO. Chenderes "Ly0n" Ovidiu (TeG): Este foarte important ca am ajuns in finala EBL si sunt bucuros ca 2 echipe romanesti au facut acest lucru. ESL RO: Ce sanse crezi ca aveti impotriva celor de la TeG/IGG? Dumitru "Elf[c]" Vasiliuc: Avem sanse mari, suntem intr-o forma foarte buna datorita faptului ca war & liz au revenit la echipa. Sper sa fie un meci frumos, demn de o finala intre 2 echipe puternice Chenderes "Ly0n" Ovidiu: Cred ca dupa statistici avem prima sansa, insa din cate am vazut cei de la IGG si-au schimbat putin rooster-ul, devenind in acelasi timp mai puternici. Le doresc succes! http://www.prosport.ro/esports/evenimente-esl/balkan-league-dota-si-fifa-dominate-de-romani-5147441