Sunt sigur ca si saruman apreciaza efortul depus si cu totii avem mare incredere in DGN-TEAM cum sa si vazut nu ne-ati dezamagit si ca simplu player avand in vedere faptul ca nu ne-ati uitat si a-ti luat in calcul si parerea noastra in legatura cu noile evenimente nu ma face decat sa cred ca acest server este pe drumul cel bun si suntem pe maini bune. Cat despre unii dintre noii veniti, cu parere de rau va spun ca nu este frumos ce faceti pe post ignorand regulile serverului si insultand ca la usa cortului, mi se pare o mare lipsa de respect din partea voastra ( nu vreau sa generalizez pentru ca am intalnit si baieti noi mai cu capul pe umeri si am putut purta un dialog cat se poate de normal ) va sfatuiesc sa lasati atitudinea asta ostila si de ce nu incercati sa va faceti prieteni pentru ca in fond si la urma urmei este doar un joc unde ar trebui sa jucati de placere sau pentru relaxare cum o fac si altii, ar trebui sa ii multumiti lui SephiroTH si STAFF`ului DGN pentru cate au facut pentru voi, daca stau bine sa ma gandesc la cum va purtati acum ( unii nu toti ) nici alea 20 de rr nu le meritati
ia sa vedem acum ma uit sper sa n`aiba cocosel edit: ((((((((((((((((((((( @ cat despre cei care pleaca, se intorc, ca o sa vada ce greu e cu 0 rr si fara set si vin ei inapoi.
voah, ieri si azi, 2 din zilele mele cele mai negre, mi-am luat la carne in frigider zilele astea cat pentru tot anu =)) Si eu care doar incercam sa ajut
da...oricum ca le place sau nu, pleaca sau se intorc... mereu e bine sa lasi un loc de buna ziua .. in fine sper sa inteleaga ca nu le vrea nimeni raul iar daca vor ramane sa joace sunt sigur ca se vor obisnui repede cu serverul nostru. LE : lol super tare terra parental control e nebun =))