sing up for the diablo champion event here >> http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=12528 <<
neatza si tie .....se intampla ceva ciudat ..inainte la ultimile lvl imi coborea bara de xp numa 3 lini...akm coboara 6 :|
la mine inainte statea la 9 de la o vreme a ramas la zero si nu se mai misca deloc ma panicasem un pic dar e ok lvl-e merg inainte,la tine daca faci lvl-e cred ca este ok
fac lvl dar tot la 2 ore:|....inainte in max 40 min facem lvl in swamp ..pe s2 @si la mine pan peste 300 ramane bara la 0 ....nu se mijca deloc )))))
salutare acum vreo 2 zile aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie...de obicei aveam bara de la 9 apoi de la un timp mereu la 0 si nu se mai misca dar faceam lvl normal...si acum 2 zile a luat`o de la bara 3 si am facut 1 lvl cam in 2-3 ore dar dupa ce am reusit sa il fac pe urma si-a revenit..si a mers bine ca inainte..oricum a fost foate ciudata faza e bine ca acum merge bine
apasa "a" si intri unde ai pct de xp .sus ai xp la care faci lvl si xp pe care il ai. daca diferenta e prea mare (50 milioane e la ultimul lvl 399-400)atunci lasa un golden sa te omoare.