pai da..nici eu nu sunt asa optimist in legatura cu urmatoarea incercare de calificare a nationalei .. spre deosebire de alte tari cu care noi incercam sa ne comparam desi clar nu este cazul la ei spre deosebire de noi tot apar noi talente care fac diferenta la noi abia daca are cu ce sa alcatuiasca un lot de 16-20
http://www.youtube.com/watch?v=0U_a-EdkfI0 Echipa Top Gear a fost formată din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May. Britanicii au fost uluiţi de Transfăgărăşan spunând că "este cel mai uimitor drum pe care l-au văzut vreodată". Fiecare dintre cei trei s-a aflat la volanul unei maşini: James a condus un Lamborghini Gallardo Spider, Carkson un Aston Martin, iar Hammond s-a aflat într-un Ferrari California. Partea interesantă a emisunii a fost atunci când pe un drum neasfaltat Lamborghiniul lui James s-a izbit frontal de o Dacia Break 1410. Avariile nu au fost foarte mari, maşina italiană având rezervorul lichidului de parbriz spart, pe când bătrâna Dacie se prezenta bine. De reţinut însă reacţia lui Jeremy Clarkson care imediat după accident a întrebat îngrijorat: "Este toată lumea în regulă în maşina aceea". Jeremy l-a apostrofat pe James: "I-ai distrus clasica Dacie bietului om". Şoferul Daciei a rămas însă uluit văzând cu ce maşină s-a tamponat bătrâna sa Dacie. În fond e o onoare, nu în fiecare zi poţi lovi un Lamborghini Gallardo Spider pe un drum de ţară. ps : canabis de au aia in video am baut si eu la un restaurant aici =)))