ce trafic in bucurestiiiiiiiiiiiiiiii huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va salut pe toti aka vrei sa caracterizez eu faza asta?? ok lipsa de bun simt, educatie, si multe altele si stim cine e capul rautatilor are un pseudonim neplacut urechilor so ochilor care mai apare din cind in cind in mass media dar mai mult pe la zero TV, dar nui prb se mai intilneste om cu persoana pe pamintul asta
MARIJUANY sunt foarte mihnit de ceea ce am vazut erai in pt cu haos si gashca lui ati facut ks lui TheForce ( totul plainuit inainte )iar tu nu ai luat nici o atitudine si nici macar nu ai spus nimik la modul ca sai convingi si sa plecati de pe spot avind in vedere ca erau de la noi din alianta + ca pe deasupra ai fost cu sugestia ca sa il muti tu de pe spot, intre prieteni,amici sau colegi nu se procedeaza asa http://img169.imageshack.us/img169/2439/screen101515310016.jpg @ concluzia mea este ca nu esti demn(a) de guilda DarkSide si de alianta VeteranS
scor a vrut sal mute de pe spot ca sa nui mai faca aia poze...nu`i iau apararea ca nu`l cunosc, dar stiu sigur ca a facut posibilul ca sa nu ia ban, kiar ma cautat si pe mine ca sa`l mut in lorencia, dar eram afk..
asa a fost, am si discutia pe mess care o dovedeste... hai sa lasam totu balta, eu unu nu`l cred pe theforce mai degraba...multi zic ca se misca pe acolo...etc...ce`a fost a fost si gata
tzu e ok daca e asa cum spui u si te cred, am spus imi cer scuze si chiar ma bucur daca este asa adik sa incerce sa ajute
saruman, nu vreau sa cream polemica aiurea ( asta fiind singurul meu post aici in legatura cu subiectul ala ) dar te rog frumos sa nu mai aduci numele meu in ideile tale ... ai spus ca totul era planuit ? daca era planuit ma mai agitam sa ii zic lui marijuany sa`i spuna sa plece ? sa nu mai zic ca i`am oferit si party dar avea request off si 2 la mana nu era afk pentru ca s-a miscat de vreo 2 ori.. putea sa spuna ceva nu sa stea ca ...... sa dea pe spot unde era full party ... asa ca te rog eu nu mai spune ca era totul planuit pentru ca nu a fost asa.. eu incerc sa va respect pe toti daca a`ti observat si in joc am vorbit destul de frumos nu cred ca te`am jignit cu ceva pe tine sau pe altcineva asa ca asta astept si eu de la voi .. bafta
ma faza cu miscatu se poate intampla si sa nu fie on neaparat... eu am obs la tzuchi cand era in k6 .. l-am intrebat daca e on si la un mom dat s-a oprit si apoi a inceput sa dea iar si faza asta de catva ori si se intorcea caracterul ca si cum sar misca mouseul da el nu era ... deci acuma e si putin interpretabila faza adica se poate si ca omu sa fi fost afk si sa se fi miscat ... acuma daca sa miscat adica se plimba printre voi aia clar nu e afk... dar pt simplu fapt ca i sa intors caracterul ... aia eu zic ca se poate intampla si sa fie afk ...
Corect...Daca un caracter trece unde ai pus cursorul mouse-ului candai last afk....caracterul tau se misca
nu e cearta dar sa rezolvat intre timp, cred ca am fost cam neatent si am inteles pe dos putin desfasurarea evenimentului, in rest numai de bine