mnah lux daca stii sa mergi pe ploaie intro roata si nu cazi ... cu ce motor erai cu speed?? parca speed ai nu ?
ce ciudatenii pe srv intrii pe srv 3 de duci pe srv 20 ( swamp,baraks, crywolf,loren) te intorci arena si apari pe srv 1 dar la tine scrie ca esti pe srv 3 dai sw srv te conectezi pe srv 3 apari iar pe srv 1......pfffffffffffffffffffffffffff @deci srv 20-baraks, swamp,crywolf,loren sunt PVP sau nu? care stie cum e ?
pai incearca sa vezi daca poti da pvp noapte buna.. carnatu sper sa ninga da si la noi .. mai bine zapada decat noroi sincer...
nu pot sa dorm .. m`am uitat la 4 seriale din familia bundy mai rau rad decat sa adorm... @saruman server 20 este non pvp
numai mie mi se intampla ca omu sa mi se opreasca din dat atunci cand arma nu mai are durbility ? pana acuma nam avut problema asta ... daca mai e la careva ziceti aici sa vad daca nu e ceva doar de la mine neata
neata, eu le repar mai mereu nu mi s-a intamplat sa se opreasca din dat din cauza la durability eventual parca observam ca dadeam damage mai putin ... dar de oprit nu
asa si mie .. am lasat cu cliker si cand mam trezit era pe rosu, am oprit clikeru am incercat sa dau da numi casta magia ... am reparat si a mers ...