un rollback e o noua provocare..dar nu prea vad asta...ti spus cuva ochiul lui sauron despre un rollback...))...ca pe aaragon nu l-am auzit sa povesteasca despre asa ceva
ioi nu rollback ....numa ce am facut si eu primle skill point))))))..deja si vrea sa mi le ia inapoi ((
Lo vazut Ochiul lui Sauron pe Frodo cu un HDD in bratze....acum cred ca vine sa ti`l aduca dar lo prins Saruman pe Frodo si io luat HDDul...singura sansa e sa vina Aaragon sa`l ajute pe Frodo sa`ti aduca inapoi HDDul
pffffffffffff de obicei nu prea am asa premonitii, dar nu mai am cuvinte......ce sa mai spun pur si simplu ghinion cred dar cam neobijnuit sa pice una dupa alta @ sephy nu se zice gura de aur ci de c _ _ a .........astept injuraturile
una din regulile lui murphy o belea nu vine niciodata singura...........ca asa e in tenis........prietenii stiu de ce.......bergenbier la doza
daca il injurati pe saruman dupa ce terminati cu el puteti incepe cu mine nu am mai vrut sa zic aici pe forum chipurile sa nu aduc ghinion...dar am arhiva pe mess cand discutam cu un prieten si doar ce ii spuneam ca ar fi tare sa duca si hardu ... se pare ca asa a fost asa ca "i`m here hit me"