hai nu ma`nebuni...te apci de joc iara? bai ia ajutatima si pe mine, dupa lvl 330 sau ceva de genu, cand fac cate un lvl, bara de exp nu se da inapoi la jumatea lui 9, ci merge in continuare la 10, 11 si nu fac lvl atunci, si nu pot sa las afk si ma enerveaza :| e valabil numai ptr cei cu questu 3 facut cred...
salutare all @tzu la mine tot cv de genu face cum zici u , doar ca fac lvl si continua bara , pana pe la 19 ..
wa are dreptate tzuki cu bugu ala ca vad ca patesc si eu asa si tre sa dau sw char sa`si revina doar ca eu am lvl 264 si fac lvl in icarus
din ce in ce mai des cu bugu la exp........ma exaspereaza deja, la mine a inceput de la lvl 150 acum din 2 in 2 minute.............nu poti sa faci 2 lvl continu da dupa fiecare lvl se bubuie exp
hai ca am vzt cum sa rezolvat la mine am inchis clientu de tot l-am redeschis si acu chiar daca apare exp ca e buguita eu tot fac lvl in continuare
neatza, morosanu a iesit ca fraierul ia dat-o la corean dupa gong si a pierdut meciul de ghita nu stiu ce a facut @ in arena exp a scazut grrrrrrrrrrrrrrrr