sevillia - urziceni 1-0 liverpool - dabrecen 1-0 deci inca nu ne facem de ras )))( desi sunt sigur k mai luam si noi si dabrecen 3-4 goluri ))))
cind vreodata o sai bata urziceni pe sevilla ?? nu te faci de ris nici daca iei 3-4 dar ei rideau de steaua si ai criticau cind juca steaua in CL ca nus in stare sa se califice mai departe de grupe....ca nu fac puncte samd....Sevilla a jucat cu motoarele la ralanti sa fim seriosi @ urziceni sa vina cu plocon la steaua ca a facut puncte si joaca direct in grupe ca daca jucau preliminarii erau iesiti de mult
Am si io o scurta intrebare .. mai e faza aia aici pe Diablo .. sa transferi un cont de pe alt server aici ? :|
sa traiti bine, azi o zi plina de fotbal Europa League @ slayerbace ptr transfer -->> http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=2125 @ cicioy nu cunosc pe nimeni Herc.....
Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse: - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat : - De ce nu le incerci si vezi de unul singur ? Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera: - LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!