sale aka & alecs, eu unu la munk ............. pe la 16 uscheala acasa hehheee @@aka am auzit ca ai luat un 4 azi la scoala ))
wa nu e bug nasol rau ))) e bug vizual e o iluzie optica )))) probabil ca trebuie reconfigurat clientul sa numai apara alea dar e o chestie minora nu deranjeaza pe nimeni ps : eu am vzt pe jos aripi de elf lvl 2 le lipise sephiroth cu superglue de podea nu am putut sa le iau =))
Asta cam asa e.. unele nu stiu sa lege 2 propozitii Btw ai participat si tu la mister? ) ( daca ai fost ales in comitet - k in mod normal se aleg castigatorii de la miss/mister((din anii precedenti))+organizatori+profesori) Buna ziua!
sa traiti bine .....+1 rr pt mine ...hai k incepe sa mearga binisor @btw care ma imprumuta cu 1 bless ..imi moare fenriru( ( am vreo 10 soul..dar bless numa nu vrea sa pice )
hai salut baieti si fete, Hai Urziceni zice bine Lion ca de aceea e Leu dar mie tare teama ca le umple poarta Sevilla, care se uita la campionatul Spanie stie ce in seamna Sevilla...........prietenii stiu de ce !!!!la sticla