Sufletel,sincer sa fiu,sunt scarbit de limbajul tau de sms,si ti-o spun cu tot respectul. Pur si simplu nu suport limbajul asta si persoanele care il folosesc. O seara buna !
haideti gata k deja intreceti masura @tudo - discutia legata de limbajul lui sufletel s`a terminat, treci mai departe !
auzi tu circ ) stii sa faci diferentza intre circ si o conversatie ? domnule Tudo .. imi pare rau pentru tine ca incerci sa te faci observat bagandu`te in seama cu japca nu`mi pasa mie care e parerea ta.. despre felul in care scriu eu comenturile , e problema mea.. nu a ta nush de ce comentezi fara rost ) dar o sa incetez ca nare nici un rost.. discutia asta
E un forum,fiecare are dreptul de a-si exprima opinia,atata timp cat respecta regulile. Si eu o sa incetez.
stiam ca e un forum nu trebuia sa mi aduci aminte dar.. problema este ca.. era o discutzie fara nici un rost.. incheiata.. te`ai trezit tu sa faci o afirmatie de prost gust cum ar fi.. " am ratat circu " un mod de a jigni o persoana.. sau ma rog ceva de genu... nu cred ca aceasta.. afirmatie de a jigni pe cineva sau a face sa se simta prost este inclusa in regulile acestui forum... parerea mea..
e hai ca aveti warn amandoi. Faceti share de ID si va exprimati opiniile despre voi acolo. In caz ca nu stiti ce faceti voi se cheama flame
pai vreau sa ma duc maine la o competitie de motoare dar din pacate nu ma pot duce cu a mea ca mi as lua dosar penal .. asadar trebuie sa apelez iar la altul Dep de inmatriculari si finantele din Iasi SUCKS ! Deocamdata fumez vreo juma' de pachet de tigari si ma duc sa mai trag o tura prin apropiere ca nu circula rutiera acum
lasa`te de fumat ) daca poti ) ar trebui sa se faca o competitie de cine e in stare sa se lase de fumat cu premii logic )) nb alll.. si vise umede )
adica stai acasa si dormi sun ? )) Eu unul am reusit sa inchid ochii pt 2 ore in ultimele 2 zile ... si nu mi dadeam seama de ce ma simt ca naiba
blaahh, mam trezit si eu.... a fost concert la hotel unde lucrez si am muncit pana la 4 dim... acum la 16:00 iar munca da mai lejer azi....spritz
e un hotel mai select si nu aduc toti descreieratii sa cante... a fost A.G. Weinbergerer...canta jazz & blues...le place la bogatani