......okei am inteles , dar pe seara oraj`... afara / fete... etc.. numai mu ? :| nimic altceva ) ? :|||
bine daca nu ai auzit de cuvantul oras sau cum imi place mie sa spun " oraj` " asta e , dar sincer imi pare rau pt tine ... dak numai Mu stii sa joci .. GG ) adica ( good good ) in caz de nu intelegi ... stie cineva unde pot dona bani pentru cei care joaca mu non stop ? sa`i ajut sa`si faca o viata reala ? )
Pai spune nenea oras, nu cocalarisme de haifaiv gen oraj, dak, nycy, etc. Iar prin faptul ca nu vreau sa inteleg ce zici tu prin " oraj" nu inseamna ca nu am o viata reala si stiu sa joc doar mu ( stiu sa joc si Counter Stike sic ) iar GG in general in gaming inseamna Good Game, doar pentru informatia ta. In legatura cu donatia, it trimit imediat PM cu contul unde sa imi virezi banutii sa imi cumpar o viata reala ca adevarul e ca m-am cam saturat de viata asta ireala unde trebuie sa muncesc 12-14 ore pe zi sa imi castig painea. Iar postul de mai sus er doar o forma de sarcasm munctoresc in fata stalcirii Limbii Romane in mod voit si nu era nevoie de atac la persoana mea cum ca nu as avea viata personala. Nu ma cunosti si nu te cunosc si te rog sa nu incepi cu flame ca nu frumos. Gata. Friends?
oke` friends , dar e problema mea cum ma adresez atata timp cat vorbesc corect.. nu ai de ce sa ma corectezi ca am zis oraj` in loc de oras ... e prob mea cum postez si in ce masura.. postez , bineinteles daca exagerez o sa fie si problema moderatorilor ) friends..
Ia zi, cu prietenii tai, fata in fata cum pronunti cuvantul oras? In fine, nu sunt eu in masura sa te corectez. Imi cer scuze pentru sarcasmul din posturile anterioare. Nu o sa se mai repete.
deci... pronunt cuvantul normal dar atunci cand il scriu prefer sa scriu oraj` atata tot... e vb de cum m.am invatzat sa tastez... pe net... nu e vb cum ma adresez prietenilor mei... stiu sa vb corect dar cand vine vb de postat pe un forum sau etc.. ma prostesc si eu... aceste cuvinte pot fi alinturi` de exemplu tze = ce .. si etc.. asa`mi place mie.. si.. e felul meu de a posta daca cineva nu intelege sa zica si am sa ma fac inteles o zi buna.. week`plaqut si distractie placuta` tuturor ! sal
poate omul s a tot saturat sa se duca in oras sa se imbete ca un por ci sa ia la f***t toate fetele din cluburi. Ai facut si tu asa ? )) Fiecare cu planurile lui .... unii simt nevoia sa se relaxeze cu un joc. Nu cred ca ai o varsta prea avansata sa ai prea multe responsabilitati iar asta se vede f usor si din limbaj Ai sa vezi ca un servici care te lasa rupt de oboseala la sf zilei o sa iti cam strice cheful de destrabalare cateodata "Ajadar" lasa flamingul caci nu e locul potrivit PS: Eu ma duc la competitii motto ... vii si tu ? )) Acuma va rog sa terminati amandoi altfel incep sa arunc cu banuri
hehe ..ioi k nu mai pot de ras. ))) ... de la o litera "j" unde sa ajuns ... o seara placuta la toti ... am iesit si eu la o bericica