salutare lume .... pff k aveam si eu 100 lvl dar am dat del la char sa pot face si eu questu ( .... acu o iau de la capat )) .... bft la lvl guys
Chinuiala cu crash bugu .... sper sa l fi rezolvat acum fingers crossed PS: Ar fi culmea sa fi fost din fisierul de skilluri caci asa am rezolvat si fireburst, dmg si def orb insa m as bucura sa fie reparat odata Lvl cum merg? Mi e dor si mie sa joc
E posibil orice sephi , poate la ce nu te astepti tocmai aia sa fie .. Lvl merg prea misto Super xp , super cam tot ce e in joc
... care ma ajuta la lvl ..... dau 1 harmony si 1 gemstone)))))))))))))))))) ..... app soul si bless pica oare ?
Testeaza lumea ... si suntem pe drumul cel bun Greseala este ca ar fi trb sa inchidem noi srv principal inainte de wipe si sa punem BETA public pt toti ... dar na ... nu ma asteptam sa se inscrie atati testeri si sa dispara la fel de rpd precum s'au inscris. Insa tot raul spre bine ....
eu am testat tot timpu nu am disparut asa ca merit un premiu ps : hahahahaha unii chiar cred ca or sa ramana cu chestiile dp svr de teste =))))))))))))))))))