@Domi : Stiu ca la ghost te refereai,da eu ti-am zis : " si tu mai f**i palme? " , si la tine ma refeream cu alea 15.. @deea,trebuie sa vrei?
Ady : nu cred k paic o fi chiar asha penal precum R4DU, bine acu nu am de unde sa stiu, da totusi din cat am vb cu el , pare mai dezghetzat k R4DU Paci: am sa o las k sa itzi demonstrez k nu ai sansa ! WAVE : e prea tare prostu
^_^ dark ...ghost te rog din suflet intai invata sa scrii si apoi posteaza,thx. P.S : spam.ro scrie pe voi :>
Daca as fi fatza in fatza cu ea,si mi-ai da 2-3 zile..eu iti demonstrez ca i-ar place de mine [ si nu ca prieten ] mult mai mult ..si nu vrajesc ..cu "iubire" ..astea's tziganii ..am eu farmecu' meu
Nu sunt visator deloc ..esti din TM ? Tu ma faci sa vin pan ' acolo numa ca sa iti demonstrez [ si nu e numa gura de mine ^^ ]
pfff..italia, bologna, 40017 san giovanni in persiceto ..via modena, 80 vezi tu ce mijloc de transport preferi
paci chill baiete, tine hormonii aia in cusca e o diferenta intre sa fii sexy si sa n ai noroc la fete deloc si ...sa stii cum sa le abordezi chiar daca nu esti p cale sa explodezi de la incordare ( ghost stii ce vreau sa zic, cum am vb azi ) ) @da nu vii sa ma vezi si pe mine in iasi daca tot ai chef de deplasari? Hai sa gasim alt subiect de discutie acum...si stefan ciocu mic cu vorbele la adresa lui WAVE ca ne suparam PS: Deea ai uitat numaru de telefon fato, cel mai esential lucru ( Hmm...facem schimb de adrese deacum?) ) PS2: Sa nu uit sa ma laud...am promovat anul de facultate pe muchie de cutit...cineva ma iubeste acolo sus ca am un noroc....phew !!!
Daca ai sti cat m-am rugat sa il pici Domi : Ce sa caut la tine?Vrei sa ma speriu de tine?^^ Apropo,spuneai ceva de o poza,si n ai mai pus-o ..astept poza Deea,ce id ai?
Oke...is oleaca ametit si totusi ma abtin, de mentionat ca daca il picam era groasa treaba ) si as vrea sa nu mai glumesti pe seama asta ca mie mi se pune pata un pic cam repede si nu ai vrea asta @vii si dai o bere...auzi ce sa cauti. Cunosti si tu baietii din iasi, aia care nu prea is cuminti...lol ce vorbesc golanii de pe lume =)) @ ce poza ? Acum hai...sa curga berea in continuare, mai vb Noroc baietii ! ( si fetele na... )
knd ne bagam o o bauta klumea de aia k pe vremuri ?(eu nu ma mai bag la curatat covoru,imi iau sosete negre si imi ascund papuci)
nici eu nu ma mai bag =)) Sa ii termine de renovat caminu' la gras si ne mutam cu dezmatul acolo...sta pe langa diana PS: ascunde si pantalonii ca si pe aia te-au patat de vin )