cum se deschide subiectul bere hop si carna =)) ar merge si la mine una dar............o aman ptr diseara hai un banc Un Mercedes mergea liniştit pe şosea, când din spate apare o maşinuţă mică în viteză. Ajunge în dreptul Mercedesului şi soferu’ strigă: - Cunoşti marca Toppolino? Cel din Mercedes se enerveaza şi accelerează. După un timp, maşinuta apare iar. Şoferul strigă din nou: - Cunoşti marca Toppolino? Treaba se mai repetă de câteva ori. Mercedes-ul nu se mai întrece cu şoferul nebun, îl lasă în plata Domnului şi îşi continuă drumul. După câteva minute vede pe marginea şoselei maşinuţa făcuta praf şi lângă ea şoferul întins pe iarbă. Mercedes-ul opreşte şi îl ia pe accidentat spre spital. Pe drum îl întreabă: - Acum te-ai calmat cu marca ta? Rănitul răspunde: - Credeam că ştiţi unde-i frâna…
hai un banc si de la mine [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Micul Sunny, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta. [/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]-Ce vrei sa-mi zici Sunny? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Sunny daca vrea sa treaca niste teste. Sunny accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Sunny :3x4? -12 -- si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Sunny nu face nici o greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe: -Sunny,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele,doamna. -Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare,doamna -Bine Sunny ,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Sunny raspunde: -In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Sunny raspunde: -Oja pt unghii,doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi,doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul,doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra,doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul!spune Sunny Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test..... [/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif])))) ce test) bine hai inca unu care imi place mie Berea vs Femeia [/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]De ce o bere este mai buna decat o femeie:[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]O bere nu te pune sa schimbi canalul la televizor. O bere nu va zice niciodata ca esti nedrept cu ea. O bere nu te inseala. O bere nu te face nesimtit. O bere e ascultatoare si nu se cearta niciodata. O bere nu vrea sa fie emancipata. Dupa mai multe beri durerea de cap trece intotdeauna. O bere nu te trimite cu gunoiul. O bere e usor de satisfacut. Unei beri nu ii creste par in locuri in care parul nu are ce cauta. O bere nu are prietene enervante. O bere nu se supara daca iesi cu baietii la o bere. [/FONT]