Cum ziceam si pe mess ... vreme de lenevit, bineinteles nu si pt mine ca trag oile sa te duci cu ei prin baruri una alta ... grrrrr Spor la baut ( suc)
hai un banc Ion si Marie pe strada. Marie zice: mai, ioane, io mi-s lezbi Ion, mirat: ce e aia, marie? Marie: pai, cum sa-ti zic?! vezi tu femeia aia frumoasa de acolo? no, mie imi place si as vrea sa fac sex cu ea! sta ion, se gandeste si, in cele din urma, indrazneste: tu, marie, cred ca si io mi-s lezbi Fata se pregăteşte să plece la discotecă. Se fardează cu grijă, în faţa oglinzii. Scapă rujul la un moment dat pe jos, şi se apleacă să-l ridice. Fiind acolo, maică-sa observă ca fetei sale îi cam lipseşte … lenjeria intimă. Speriată fiind, o intreabă: - Fata mamei, dar văd că nu prea porţi chiloţi în seara asta … - Cum, mama, dar matale, când te duci la un concert de muzică simfonică, îţi pui vată în urechi ?
bune bancurile )) Btf CF - Timisoara 3 - 0 Suporterii li s au alaturat jucatorilor in timpul meciului ))
da am vazut a jucat prost timisoara as fi vrut sa ia ei cupa dar.......nu sa putut si prb cu suporterii sa intre pe teren e inadmisibil la o finala sa se permita sa intre si cu tortze si fumigene
Salutare all , Ce faceti? @ Lion , Ce sa fac incerc sa nu ma plictisesc Tu? @saruman , Si eu mi-as fi dorit sa ia Timisoara cupa .. dar ce sa faci asta-i fotbalu Daca se poate numi fotbal ce-o fost seara asta
mda ce finala ... numa in romania se putea intampla una ca asta .... despre jocul timisoarei nu prea ai ce zice, nik nu leo iesit .... nopate buna
e singurul gta care`mi place gta 3 e cam trist si san andreas mi se pare foarte praf . acu downloadez gta 4 sa vad care`i treaba cu el da are vreo 14gb
am jucat doar gta 2 si vice city si cel din urma a fost interesant mai ales ca reusisem sa fac ceva similar cu acele patchuri de masini speciale si decoruri pe internet incat sa fie pe placul meu ... ( adaugasem motoare gen r6, kawa , r1 etc )
iata bancul pe care vi l-am promis Furnica alerga disperata prin padure... La un moment dat da nas in nas cu leul, regele animalelor: - Ce faci, furnicuto, unde alergi in halul asta? - Pai, cum, marite rege, n-ai auzit? - Nu, ce e? - S-a produs un accident ingrozitor... - Zi odata, ce e?! - Pai, s-au ciocnit elefantul si hipopotamul, rau de tot..... - Bine, si ce treaba ai tu, de ce alergi ca disperata? - Ma duc sa donez sange