cei de la United au jucat ca niste ciubote asadar a fost spectacol numai din partea Barcelonui in afara de vreo 4 - 5 faze cand au mai miscat si " diavolii rosii " cate ceva
oribila finala .. cateva super meciuri >> a fost acum cativa ani buni o super dubla in Liga Campionilor intre Real si Manchester tur 3-2 si retur Manchester - Real 4-3 cand juca Beckham la Manchester .. doua dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am vzt + finala Milan - Liverpool 4-5 dp ce a condus Milan cu 4-0 (imi aduce aminte de meciul Dinamo - Foresta - 4-0 pt dinamo in minutul 60 si sa terminat 5-4 pentru Foresta =)) =))) + alt super meci tot in Liga Campionilor Dinamove Kiev - Steaua 1-4
oribila finala .. cateva super meciuri >> a fost acum cativa ani buni o super dubla in Liga Campionilor intre Real si Manchester tur 3-2 si retur Manchester - Real 4-3 cand juca Beckham la Manchester .. doua dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am vzt + finala Milan - Liverpool 4-5 dp ce a condus Milan cu 4-0 (imi aduce aminte de meciul Dinamo - Foresta - 4-0 pt dinamo in minutul 60 si sa terminat 5-4 pentru Foresta =)) =))) + alt super meci tot in Liga Campionilor Dinamo Kiev - Steaua 1-4
pff .. la oradea un vant .... mai un pic si te ia pe sus ..... dar o sa vina vara cat de rpd si o sa fie 30-35 grade
felicitari pt unirea eh.. cum s'au mai redus cat de cat blaturile in RO cum au inceput sa castige si alte echipa in afara de Steaua, Dinamo, Rapid
cel mai tare ar fi acuma sa primeasca Timisoara punctele inapoi si Dinamo sa termine pe 3 nici macar in preliminarii la Liga sa nu fie =)) =)) ahahahahahaa