noobek nie noobek nie ma znaczenia.. gildie trzeba zrobic i od malego razem sie chowac ;D mysle ze Karolina zrobi gildie wiele starych druhow wroci do gry ;D takze nie bedzie tak zle )
a te kiepy [Sunrise, Aaape, r3dpuma, JoeDirt, Power, Andrei Timofte, SephiroTH, lolu ]niech się ruszą^^bo ja człowiek niecierpliwy^^
hehe spokojnie wszystko jest gotowe w 100% kwestia webhostera ;/ przez niego musimy czekac a diablo-network team nie ma na niego wpływu.
nie nie nalezy do teamu webhoster jakby ci to wytlumaczyc ^^ wejdz najlepiej na wikipedia i wpisz webhoster xD
no ba ze wiemy^^ trzeba tylko czytac forum^^ nowe sety, mapy, exelent ancienty beda xD, nowe ancienty, nowe moby nowe eventy typu CC,BC,DS etc i tym podobne wingi 4 lvlu beda inaczej wygladac o ile sie nie myle ponadto mozliwe ze bedzie mozna je robioc w grze ^^
nieee mysle ze X ancient najwyzszy bedzie aschrow albo dark phoenix ^^ ale juz mniejsza o to xD. Ja chcem juz grac T__T w ogole widziales typa ^^?? zbluzgal mnie na glownym forum w temacie maintence hahahahahah zalowe dziecko neo eheheh
no ja tez juz chce^^no widzialem mialem juz pisac cos ale widzialem ze combo mu napisal cos o banie^^to zrezygnowalem;/
w sumie to zalozylbym guild ale taka co sie nie rozpadnie;/// boz ile ich zakladalem 4 albo 5 ^^ zal xDD