Здрасти, как сте гледам има българи така че може би ще поиграя тук.Преди си бях правил регистрация , но нещо не мога да вляза.Утре може би ще се видим в играта.Как е ресет системата тук?До колко точки се играя има ли макс стац? ....и още колко е ехр има ли спотове , че гледам доста е променен отпради 2 години.
Здрасти и на теб Българи определено има в този сървър. Аз лично поради ред причини,не съм играл от 6 месеца.За сървъра мога да ти кажа ,че е много добър-подържа се непрекъснато и като цяла бъговете са изчистени до минимум. Имам БК - фул статс или поне имах такъв преди Прати ми съобщение в играта,за да знам с кое име играеш -пиши нa MoonBK.Поздрави и приятна игра.
Казвам здрасти на всички българи,които играя DiabloMU. Тук е мястото,където може да пишете на кирилица,без да се притеснявате ,че някой ще ви банне
Здравейте! Казвам се Йордан и съм нов в сървъра. Изместих се да играя тук веднага щом разбрах, че сървъра е ъпдейтнат на сезон 6 епизод 3. Играя с MG на име Digimortal. Наместих се в гилдията ForsakeN. Надявам се да се засичаме често в играта ! :smile:
Всичко е точно ! Зарибих се тук . Неделя ще пляскаме в Castle Siege. Бързам да се изравня по ресове с хората от гилдията , та вече да ходя по евентите с тях. StoneCold твоят герой TitoManiac ли се казва?
Здравейте. Играя в този сървър от няколко дни и ми харесва доста. Радвам се, че има и други българи, които играят тук и дано се засичаме в играта
писна ми на кура и от сървара да го чакам 3 дена деби и боклука скапан ще видите че и днес няма да го пуснат