eu zic sa punem ashi...ca nah e mai fain. si daca tot facem guildu, macar sa merem la CS. dar acum nu pot juca mult pe elfa, ca lucrez ca un robot! si sa merem toti full stats in guru gol ahahaha :x:X:x
eu nu fac guilda pt cs , sa se stie de inainte k eu numai merg la cs , aja k dak vrea sa se alature fara sa mearga la cs , e binevenit !
aveam echipa, aveam valoare, -=a$i=- era guilda cea mai tare! chiar daca nu mai suntem toti grupati sub acelasi nume, si suntem toti imprastiati, asta nu inseamna ca spiritul de echipa a murit, fapt, se vede, ex'ii -=a$i=- au ajuns in guilde mari, si continue sa joace, tot odata purtand inainte respectul pentru playeri si pasiunea pt game. cam asa ceva :*:*
acuma e mai mare competitia ( fata de 1 sg guild cum era inainte ) cearta mare era datorita faptului unui sg srv - pk'ul in kalima ))
Hello all and i'am back...i hope to remake the guild and dominate again the server ....i talk with the old player and they will come back to play and remake the guild so Ghost we must rulle the world again ma sper sa va intoarceti toti si sa refacem guilda sa dominam iar serveru...tin minte si acu cat de injurat era guildu nostru =)) ... P.S. HAIDETI LA JOC POKEMONILOR :X
start looking for a strong alliance and members and hope you all be back... no hostile guilds now... just like peace to all people hahahha.... last session is better every guild and alliance is hostile