IMNUL CRIZEI Criza, KK-Maka Criza, KK-Maka Criza, KK-Maka Criza, KK-Maka In 2006 se cumparau case, Cu buletinul isi lua o plasma tot cretinul, In 2010 o frecam la rece, S-a terminat, am cosumat, dracul ne-a luat, Bugetul e-n galeata, iar tara-i scufundata. Refren: Ne intrebam de ce eh eh criza asta ieee, Mult mai rea, aici la noi Si Udrea-i din Plescoi. Si au taiat salariile, KK-Maka eh eh, Fara bani n-ai ce sa faci: Ne mutam in copaci ! Suntem ca maimutele, KK-Maka eh eh, Creste si inflatia, Exact ca in Africa. E jale mare, prin buzunare, Ponta si Crin si-o trag putin si urla tare, Base-i cu barca, Boc e cu vaca! Remaniere, nici o placere Doar KK-Maka. Toti o fac pe desteptii, Dar nu sunt decat frectii. Refren : Ne intrebam de ce eh eh criza asta-i ee mult mai rea aici la noi si Udrea ii din plescoi. Si au taiat salariile KK-Maka eh eh, fara bani n-ai ce sa faci: Ne mutam in copaci ! Suntem ca maimutele, KK-Maka eh eh, creste si inflatia, exact ca in Africa. Avela majoni, bigi bigi mama one e to zet, akti siki la majoni bigi bigi mama from East to West. Baieti : La palatul Victoria, vorbim ca in Africa, asta-i jungla de la noi, fara lei dar cu multi boi. Si au scumpit bananele, le cojim si asta e, Fara bani n-ai ce sa faci: KK-Maka prin copaci! Urla ca maimutele, toate sindicatele. Leul nostru-i de belea, Nu-i rege ca in Africa. Mugetarii, KK-Maka, asta-i jungla de la noi, fara lei dar cu multi boi. Mugetarii KK-Maka. Uite si inflatia, Exact ca in Africa… Exact ca in Africa. Exact ca in Africa. Criza ca-n Africa. Criza ca-n Africa.
Oda pentru Iancu by Boghy & Alecs R: Mi-am zis NU . nu mai visa . Asta-i DiabloMU si tu nu il poti schimba Tre-zes-te-te din vis Aici ii paradis Mi-am zis NU . nu mai visa ah ah asta-i lumea ta ! [ asta-i lumea taa] Eram prin Noria Puteam sa jur ca-i verde Goldenul de la iesire S-a facut ca nu ma vede El n-a fugit Sa nu-si strice statutul Si-am decolat ca un balon sutat de Mutu S-a minunat multimea de asa aterizare Si-atunci a zis Johnyy : da-ti omului o galeata de mana!! Eu m-am gandit ca nu-i momentul meu sa mor Si-am intrat direct in lumea viselor Toti oamenii din guilda au sarit sa ma ajute Si trei galeti cu mana au venit in 3 minute Goldenu plangea cu jale Si ma ruga sa-l iert ca ma umple cu book-uri de impacare R: Mi-am zis NU . nu mai visa . Asta-i DiabloMU si tu nu il poti schimba Tre-zes-te-te din vis Aici ii paradis Mi-am zis NU . nu mai visa ah ah asta-i lumea ta ! [ asta-i lumea taa] Mi-a zis domn`Sephiro sa umblu la buzunar Ca are seturi FO din nou la bar Ca-n DiabloMU ca sa fi cel mai tare Trebuie sa-ti iei set si niste arme Si ca sa fi cel mai smecher dintre toti Sa-ti iei pendant si ringuri daca poti Daca esti german olandez sau filipinez Vrei sa dai un ban, pe site-ul nostru poti sa donezi Daca esti german olandez sau filipinez Vrei sa dai un ban, pe site-ul nostru poti sa donezi Dupa ce donezi si iti iei niste seturi Poti sa mergi Arena sa te bati cu pumnu-n piept Ca tu esti tare si rupi tot Dar vine Iancu si iti da peste bot Ca el e sefu tuturor pe aici E cel mai tare dintre mii de inamici R: Mi-am zis NU . nu mai visa . Asta-i DiabloMU si tu nu il poti schimba Tre-zes-te-te din vis Aici ii paradis Mi-am zis NU . nu mai visa ah ah asta-i lumea ta ! [ asta-i lumea taa] Frumos:x..ms baieti:clapping:
DiabloMu love story by Boghy Ladyy era guild master Lion il iubea Si-a murit tuberculoasa Lion o jelea Nu mai plânge Lioane Plânsul e de forma Ladyy nu e moarta Ladyy sa transforma Si când a fost la înmormântare Plângea si ultimu' din guild Si când Lionel mai puse o floare Doamne plângea si renii da la dric Nu mai plânge Lioane Plânsul e de forma Ladyy nu e moarta Ladyy se transforma Sta goldenii întinti la soare Sta goldenii câte doi Pai cum stateau odinioara Lion si Ladyy amandoi. Nu maï plânge Lioane Plânsul e de forma Ladyy nu e moarta Ladyy se transforma.