Hello DiabloMU !

Discussion in 'Romanian' started by romanul, Jan 10, 2014.

 1. romanul

  romanul Senior Member

  Joined:
  Jun 2, 2009
  Messages:
  128
  Likes Received:
  18
  Trophy Points:
  28
  De cand sa scos pvp-ul in r2 toata lumea creste , toata lumea face ks , noi care suntem full ce face ? ii privim pe astia mici cum cresc ? , Pk se face doar la CS ? sunt multi care nu vor sa participe la cs , dar vor sa faca pk . cand ii chem in Devias unu nu vine . Nu Inteleg de ce sa scos pk-ul din r2 , putea foarte bine sa creasca in Arena ( stadium ) . As dori sa se refaca r2 cum era , iar cei mici sa creasca in hartile in care am crescut si noi gen ( Stadium / KanturuCore / Kanturu 1,2,3)

  Va Multumesc !
   
 2. Knoxy

  Knoxy Member

  Joined:
  Dec 10, 2013
  Messages:
  11
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  La fel si eu de aceeasi parere .. Spoturile in Stadium \ Kalima s-mau marit .. acum pot merge acolo si in multe alte harti pentru a creste .. pentru noi astea Max Stats .. e o plictiseala de nedescris , vorba lui` .. cand chemi pe cineva in Devias , nu vine unu ..
   
 3. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  61,820
  Likes Received:
  6,426
  Trophy Points:
  113
  Cine oare ar fi putut posta decat cei doi de care se plange toata lumea? Daca nu ar fi fost nesimtiti de astia care sa dea PK la o harta intreaga si apoi sa dea log-out era alta poveste. Voi astia care sunteti full invatati sa faceti PvP fara sa va bateti joc de jucatori, destul de simplu. Nu va dati login doar sa ii faceti pe altii sa se lase de joc si apoi iesiti ca v-ati plictisit.
  Si ar veni lumea in Devias daca intr-adevar ar fi chemati si ar fi educati cu privinta la PvP si nu PK pe AFK. Asa cum s-a invatat lumea sa stea numai acolo pe pod in raklion de nu mai putea sa treaca nimeni de ei, asa o sa se invete si in Devias cu timpul. Acestea sunt consecintele comportamentului vostru la urma urmei insa nu aici e problema ci faptul ca nu exista educatie de PvP asa cum era pe sezoanele trecute de se adunau toti astia plictisiti in devias si incepeau sa-si imparta "palme" nu sa faca PK aluia cu 5rr care se chinuie sa creasca.


  PS: Knoxy, esti invitatul meu sa iti faci iar serverul propriu si sa il administrezi dupa pofta inimii. Parerea ta a incetat sa mai conteze aici de cand cu advertisingul asa ca era mai bine sa stai in banca ta avand in vedere intamplarile recente. O sa treaca ceva timp pana o sa recapeti respectul unora de aici. Si asa nu te vad bine dupa incurajatul la inscenari de KS asadar cat de curand s-ar putea sa ne faci cu mana definitiv de data asta daca nu te potolesti.
   
  NaTuraL likes this.
Loading...
Similar Threads - Hello DiabloMU
 1. deyuxxx
  Replies:
  0
  Views:
  558