Din partea mea pt admini dar si pentru toti playerii din MU Foaie verde menta creata m-am trezit de dimineata s-am plecat nebun prin MU ca sa va colind acu' mi-am pus aripi de an nou si un set noutz ascrow si-o katana lucitoare ce am prins-o'n cingatoare In Arena mai flacai sa strigam cu totii HAIII Trageti plugul mai baieti Goldenii sa-i sperieti HAIIIIIIIIIII!!! HAIIIIIIIIIIIIIII!!! Pe admini sa-i colindam sanatate le uram multe jeweluri lucitoare sa ne-arunce la picioare seturi noi sa ne aduca arme tari sa ne produca si de io-i fi suparat sa nu fie nimeni banat In Arena mai flacai sa strigam cu totii HAIII Trageti plugul mai baieti Goldenii sa-i sperieti HAIIIIIIIIIII!!! HAIIIIIIIIIIIIIII!!! S'avem parte in acest joc La CS de mult noroc la eventuri cat mai mari dea adminii seturi tari si la aripi sa ne dea optiuni cat pagina goldeni multi cu bokuri mari sa misune prin tufari In Arena mai flacai sa strigam cu totii HAIII Trageti plugul mai baieti Goldenii sa-i sperieti HAIIIIIIIIIII!!! HAIIIIIIIIIIIIIII!!! La anul Mu sa jucam si mai mult sa ne distram si sa fim cu toti ca fratii pusi cu toti doar pe distractii Foaie verde DSR iaca v-am urat ashe Foaie verde s'un reflect ma inchin la toti:Respect Foaie verde s'un pendant Sper ca n-am fost enervant In Arena mai flacai sa strigam cu totii HAIII Trageti plugul mai baieti Goldenii sa-i sperieti HAIIIIIIIIIII!!! HAIIIIIIIIIIIIIII!!! LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!! Daca aveti si voi cate o strofa ceva puneti-o aci...sa vedem ce iese