Są, nawet gildie mają. Troche gildia noobkow ale od czegos trzeba zacząc^^^, najważniejsze, że sporo ludzi gra. Pozdro Zork
Siemka xDD Polakow tu jest dosc duzo ja sugerowalbym stworzyc 3 gildie po 40 sob i zrobic ally ;] anie rozwalac sie na tysiace gildi po 10-20osob... Powinnismy trzymac sie rozem przeciw ruyskom i rumcjasom ;DD ktorzy nas tluka na kazdym kroku ;] zapraszam do gildii Drinkers pm Natas / Gelos / Aldur) tlyko od 4rr ;] moj nick w grze D3m0NPL nie spamujcie nas tylko dzieki
Sa, sa polacy. Zreszta gdzie nas nie ma... Zapraszam do gildi NervouS. Rowniez sami polacy w niej graja. Pm DudekSM / Hildegarda Pozdrawiam wszystkich polakow
Ave! Mam propozycje ;D może wybierzemy jednego z tych, którzy teraz tutaj napisali i stworzy gildię, w której będzie najwięcej polaków?
omg ja zapraszam do swojej gildi gwarantuje obrone przed innymi ;] 2 bk max staty chyba wam wystarczy ;];];];];] PM DevilPL / D3m0NPL
Będziecie dalej grać jak pokasują konta? bo ja bym się wqrwił niedawno request posłałem o 4 lvl wingow...
hehehe pewnie ja tylko czekam az od nowa sie zacznie pasowalo by odpalic jakas nowa gildie samych polakow i pykac.... tylko ciekawe kiedy odpala to od nowa wie ktos moze ???
ee tam jua bede gral dalej xDD bo na innym servie musialbym i tak grac od nowa a tu i tak maja wiecej do zaoferowania niz inne servy^^ wiec jak dla mnie jest ok ^^^..... Coz myslalem ze jezeli bd reset to zalozymy ponownie jakas guild ;D ale ja raczej nie chcem byc juz gm zmeczylo mnie to^^
oj demonek ciebie takie rzeczy na pewno nie męczą ^^ jak zrobia tego res acc to każdy będzie nobkiem wiec najpierw nic nie róbmy^^a zresztą jak chcecie^^pozdro