Exp naspa, dar fac golden tantalios la lvl 220 fara rr , nu stii ce e cu lvl 3 quest, si sa nu imi ziceti ca nu e bug de xp ca stau 2 ore in stadium cu bk si nu afk si nu fac un lvl..... ma ... . Anyway for those who dont speak romanian try google. I will log on after a few days to see the answer.If there is any. Hope is in romanian. Im a math olympic so do the math..
"Exp naspa" .... frumos comentariu...exp este 150x Din postul tau as putea spune ca esti un newbie caruia ii place high expul....degeaba ai tu 7 ani de mu cand nu ai habar de acest joc. Propunerea mea...intoarce-te pe high exp si pe srv care stau online 2 3 luni dupa care pica Cat despre problema ta...inca odata se vede ca nici nu stii sa umbli pe forum....cauta discutiile si o sa intelegi @btw....daca tot stii engleza ar trebui sa citesti titlul acestui thread si sa vezi la ce se refera. O sa las postul tau sa vezi raspunsul, dupa care va fi mutat la Spam Noroc
mda prima dat cand am jucat mu am jucat global... m-am lasat cand a fost o treaba sa il inchida si am dat contul unui ungur(aveam bk de lvl 340 si nu is ungur) dar oricum eu is newbie^^ (afle ce inseamna cu adevarat "newbie")copil copac ce esti ,. Nu mai tre rasp
A da si eu imi aleg serverele de mu de pe www.xtreemetop100.com si nu stau daca nu imi place ceva la un server ... va laudati ca e season 3;))) Sunteti penali pe bune
Sigur ai avut tu bk lvl 340 pe global si "l-ai dat". Acum ori esti fraier ori minti, pt ca un BK lvl 340 pe global valoreaza multi bani reali (un bk lvl 168 dragon set +7+12& 2 exe blades facea 200 euro acum 3-4 ani, iti dai seama cat ar fi fost un lvl 340). Faptul ca ai jucat pe global nu inseamna ca esti pro, pro inseamna sa stii 100% din joc si sa il joci bine si fara hackuri. Am bagat season 3 pentru ca s-a cerut de oameni, noi i-am avertizat de enshpe ori ca sunt buguri si multe neasteptate. Si in legatura cu xtreme top 100, sa te uiti mai atent cat e xp-ul in toate serverele mai putin al nostru.High xp atrage noobi, medium xp atrage pro. Si sincer prefer 200 de oameni pro decat 3000 noobi. Xp naspa? Pe contul meu privat am facut full stats in 2 saptamani. Asta inseamna sa stii ce sa omori si la ce level. De la 30 rr in sus se compenseaza low xp cu spoturi puternice si drops faine, nu ca pe alte servere unde dai reset pe giants si de pe phoenix pica doar zen. Golden omorat la lvl 340? poate ai uitat ca ai 5000 pcte din start + inca 1000+ pana la lvl 220, asta e cam ca la 3 reseturi. Daca nu iti convine lasa boku unde e sau da la altu care vrea. Quest de season 3 a fost dezactivat DEOCAMDATA din cauza unui bug neasteptat dar poti face aripi lvl 3 si le poti si purta fara el. A, si inca o chestie. Ai levelu blocat, esti unu din cei ghinionisti (vreo 6-7) care au avut lvl blocat de ceva bug, se putea repara in 10 minute daca postai unde trebuie. Si ca ultima diferenta, aici nu se sterg posturile cum se face pe alte servere, noi respectam orice parere, fie si impotriva noastra. I will translate these posts as soon as i have the time. PS: admin, ar trebui sa mutam posturile de genul asta cu raspunsurile aferente in ceva sectiune nou gen 'upset? bring it on' sau doar spam dupa ce expira validitatea lor, depinde de tine, astept raspunsul pe YM
Cum am zis, mut topicul la spam...daca vreti discutia se continua acolo. MegaXK om fi noi penali...dar tu esti penibil...auzi bk lvl 340 pe global =)) ...ce aiurea poti fi Btw vezi in spam thread este deja explicata diferenta dintre noob/newbie....si expresia ta "copil copac"....deja imi arata ce minte limitata ai