care echipe calificate in europa de la noi credeti ca or sa realizeze ceva si ce ? echipe calificate : urziceni ; timisoara ; dinamo ; cfr cluj ; vaslui ; steaua steaua deja si-a aflat adversaru din turul 2 este UJPEST.
Fotbal romanesc, exista asa ceva pe Pamant? As da close daca as fi moderator mai bine vorbim de transferurile mari Cristiano, Kaka, Ibra...
ce treaba am eu cu ce fac straini ? sunt roman si asta ma intereseaza sunt stelist de cand ma stiu si stelist o sa raman indiferent ce ! am fost la multe meciuri importante din cupele europene si emotiile / bucuriile pe care le-am trait au fost cva senzational. am fost cand am batut valencia cu 2-0 in ghencea si ne-am calificat ! am cantat pe viscol 2 ore cu villareall cand meciul a fost amanat din cauza zapezii ! am fost la meciurile de calificare pentru grupele ligi campionilor ! e cva extraordinar pentru mine ca suporter sa traiesc asa cva chiar dak sunt si dezamagiri asta e viata forza steaua si e si mai tare cand o echipa romaneasca cu banii care ii are da de pamant cu echipe puternice chiar dak se intampla destul de rar ! cand steaua si rapid au ajuns in semifinale la uefa cand steaua a distrus valencia / galata / dinamo kiev etc ca au fost destule , cand cfr a rupt in 2 pe as roma si a facut egal cu chelsea , cand rapid a fost spaima echipelor germane de le scotea una dupa alta din europa . d
nu zic asta k sunt stelist dar tot noi o sa facem performantze in europa.....pe dinamo ii lasam sa se pregateasca de liga campionilor))))
pronosticuri ? parerea mea e ca toate au sanse si ar trebui sa mearga mai departe TIMISOARA - VFB STUTTGART CFR CLUJ - SARAJEVO STEAUA - SAINT PATRICK DINAMO - SLOVAN LIBEREC VASLUI - AEK ATENA
eu zic ca astia cu echipe mai grele au sanse mai mari deoarece sunt mai motivate si se pregatesc mai bine , ati vazut aseara ce prost a jucat staua ( chiar daca a batut) cu o echipa de mana a 3-a (niste copii), subestimarea e cea mai mare gresala care o fac echipele mai mari cum e steaua si altele
seara buna nu te obliga nimeni sa faci comentarii aici si daca nu esti nationalist poti sa-ti depui actele sa renunti chiar si la la cetatenie sanse sunt dar cel mai greu meci cred ca il are : 1 timisoara 2 clujul sirbii sunt foarte tari si artzagosi 3 vaslui 4 dinamo 5 steaua
da are dreptate kiu mai usor joci fotbal in fata unor echipe mari cand esti motivat altfel decat in fata unora slabi. ia uitati declaratia unui idiot aka porumboiu patron fc vaslui "Nu avem toţi noroc să jucăm cu băieţaşi din Irlanda, dar o s-o eliminăm pe AEK!" ca steaua joaca cu irlandezi aia mai slabi cotati nu se numeste noroc ! se numeste ani de experienta in europa si in care a adunat destule puncte pentru romania si puncte care au facut`o cap de serie in toate tururile preliminare ^^
TIMISOARA - VFB STUTTGART 0 - 2 CFR CLUJ - SARAJEVO ? STEAUA - SAINT PATRICK ? DINAMO - SLOVAN LIBEREC ? VASLUI - AEK ATENA ? la timisoreni s`au cam dus sansele la liga campionilor dar le ramane grupele europa league