Salut , dupa cum am vazut la News toti jucatorii am primit credite webshop+crdite DMcoins Dm coins am primit http://imageshack.us/photo/my-images/718/012410070000.jpg/ din pacate eu nu am primit credite webshop acc:Nedyar
si dc atunci Dm coins am primit?? oricum cind am intrat pe cont atunci am intrat si pe joc sa bag stats sau sa dau reset score
cu implinirea de 6 ani tipm destul de oke dupa cum am vazut eu au fost transferate credite web shop+dm coins la toate conturile facute de la data deschiderii pina in 2011 ,oare sunt cu ceva eu de vina ca am luat o pauza ??? si akm am revenit pe serverul dumneavoastra sa joc un joc frumos
DA )) hai ca esti tare scuze ca ma bag si yo asa da ... vroiam sa iti spun ca e vecinu de vina ca ai luat tu o pauza ))
nu stiu daca era cazu sa postezi shokaim dar in fine fiecare are dreptu la parerea lui ..... voi ati primit ceia ce va apartine dar eu nu ..... eu doar am motivat lipasa mea
a fost data asa informatie la jucatori ca cei care nu sau logat de ceva timp pe mu ???? in anunt scrie asea As a thank for being part of our network, everyone will be automatically rewarded with 1000 DMCoins and 5000 WebShop Credits