Adi am bagat windows 7 x64 merge sa intru in mu dar faza e ca nu pot sa umblu pe el ca merge greu creca e de la placa video :| ca nici cs nu merge .....:| bag sa bag rezolutia care o vreu eu si 32 de biti si ma da afara imi zice ceva de placa video :| ce sa fac acuma :| (
La fel am patit si eu. Bine ca eu lam instalat in virtual box ca am ecranu spart la laptotp si folosesc un monitor extern si nul pot instal pe el ca nu vad sai fac setarile,dar in fine merge foarte greu abia misc mouse in jok ce as putea sa fac?
Am uitat sa zic eu am instalat de 32 bit cel putin asa punea de acolo de unde la descarcat poate o fi de la virtual box in fine rezolv eu
Adi tot asa am instalat windows 7 32 biti si nu merge si am ints iar windows xp sp3 si merge dar fi atent cata prostia ) daca bagam teme Clasica nu mergea ) aia simpla si daca bagam tema aia cu albastru ...merge ) cata prostia ..:|
Gata am rezolvat si eu problema am instalat windows 7 32bits dar mergea in reloare cu catalyst 10.4 care ziceai u ady asa ca am facut update si am instalat catalyst 11.9 si merge perfect ms mult ne vedem in joc