0607

Discussion in 'Romanian' started by Flowca, Sep 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flowca

Flowca Member

Trophy Points:
    0
    aseara erai si u printre astia carora le dadea eroare...acum se pare ca`ti merge,nu vrei sa ne ajuti si pe noi?cu ce si cum ai facut?

2. Flowca

Flowca Member

Trophy Points:
    0
    da e nume de char....apai incerc sa pun ala acum catalyst...nush cum daca merge bine daca aia e si la revedere...iou unu nush ce sa`i fac...si`apai n`am chef sa ma enervez mereu...bine ca sint aia 200 online si le e bine si astia 20 sau 10 cati sintem Dumnezeu cu mila...ce`ai pus u acolo nu inteleg nimic.serios poate`s iou mai prost ,dar n`am sa stau acum sa ma apuc sa fac ''cursuri'' pt un Mu.aiurea

3. Flowca

Flowca Member

Trophy Points:
    0
    pentru mine e gata...am pus catalystu ala am dat rr am dezinstalat jocu am dat rr am pus jocu am dat rr si NU MERGEEEEEEEEEEEEEEEEEE.nu stiu sincer ce cerintze sint pt mu`u asta da`i penal.daca eram un lake de ala care numa plange pe forum mai ziceam,da am incercat TOT si NIMIC.da se pare ca nu`i nici un bai daca numai joaca 10 astia carora nu le merge,cat timp pe server sint 200.mda am stat aiurea 3 saptamani sa NUMAI JOC ??DE CE?explica`mi si mie ca serios m`au luat dracii...tot ce`ai postat am facut pas cu pas si TOT NU MERGE...sau spune`ne mai este vreo sansa sa jucam sau nu?si nu ma mai lua ca`mi dai ban ca nush ce`am facut,ca am facut cum ai zis u si degeaba cred ca e un pic cam ENERVANT ,nu crezi?sa stau sa imi sterg tot din pc`u ca sa vad ca am facut`o degeaba:)),sa stau sa imi bat capu pe`aici cu una si cu alta,sa vad ca o fac degeaba.cred ca si tie ti`ar venii sa dai cu pc`u de asfalt si`ai incerca sa vezi ce se poate faceee in afara de ce ai facut.deci este vreo posibilitate sa mai jucam sau nu ?la fel cum zicea nush care am obosit si serios ca`mi vine sa dau cu calculatoru de pamant:).posturile si topicurile facute sint pt ca am vrea si iou sa joc ca restu si incerc sa aflu ce si cum,tu raspunzi greu (inteleg ca n`ai doar MU in viatza) si asa ne mai luam la vb`a cei care stam pe forum ca nu putem juca:( da se pare ca degeaba.nu ne`o lua`n nume de rau da`i aiurea ce se intampla.

4. Syncr0n

Syncr0n Member

Trophy Points:
    0
    Zimi si mie playeru ala care a facut sa mearga mu.... ca sa imi zica ala mai amanuntit....

5. Syncr0n

Syncr0n Member

Trophy Points:
    0
    Zimi si mie playeru ala care a facut sa mearga mu.... ca sa imi zica ala mai amanuntit....

6. petryrety

petryrety Member

Trophy Points:
    0
    am reusit eu, daca iti spun cate am dat de mancare la pc (numa carne =))) ) toata problema ii din client dupa cum am spus si in topicul facut de mine, mai precis, nu accepta win xp sp 3 (cel putin la mine) asa ca am instalat W7 ultimate si merge,doar ca atunci cand am intrat am intrat cu clickerul din client am luat kick iar acu cred ca sunt banat =))) ca nu mai pot intra:)) cred ca am luat ban pe mac pentru ca am schimbat ip...urmeaza sami schimb si mac-ul dar nsh daca merita sa ma chinui pt o tampeni de client tampit...

7. petryrety

petryrety Member

Trophy Points:
    0
    prietene eu in primu rand nu tiam dat de inteles ca esti tampit si in al 2 lea rand ai vazut clar ca am specificat ca , cel putin la mine cu sp 3 nu a mers dar pe w7 a mers deci ????? era din windows ceva dar no....zici de altii ca nu citesc tot....ce sati povestesc...fa sa fie bine pt toti...nu ca si acum....altii fac rr altii fac...:nono:

8. 0607

0607 Member

Trophy Points:
    0
    i have no clue what are you talking about, but tried to retranslate at least first message with google translate... so i guess you're talkin about error and if i sorted the problem out?

Nope, it still doesn't work for me and i guess my days here are over :) as i see right now this server is not worth my time to look for problems in my system,, when its obviously a client side problem, as other servers work perfectly :) i really thought that it will be interesting to play here and that everyone are taking it seriously here, but just after couple of days i realised that this becomes no different from any private servers at all ;] first of all it was silly updates with drop, then maintainance every couple of days... and usually it was "wait for few hours" and few right here takes about 10 or more:)

ofcourse you can say if you don't like it don't play, but it doesn't make any difference as the server is just going down :) and actually thats exactly what i decided, that it's not worth it now

• Thread Status:
    Not open for further replies.