deci am fost sa mananc cu un coleg de servici astazi intr'un local si cam in jumatate de ora dupa ce am ajuns ( mentionez ca localul este mare al naibii si erau cam 4 5 mese ocupate ) s'a umplut de "scoleri" Asta ca sa nu mai zic ca boboacele si fetele de liceu mai mult dezbracate decat imbracate. Cu generatia asta trebuie sa ai grija si sa le ceri buletinul inainte de vreo intalnire caci nu stii cu ce surprize te trezesti ( din proprie experienta vorbesc )) )
nu esti singuru .. am cunoscut o fata acum cativa ani ... fuma dezvoltata de vai doamne ... plamani mari alea alea... si o intreb " ce clasa esti ?? a XI a a XII a??" la care ea imi raspunde serios "a VI a" mam dat cu capu de pereti nu alta... si am zis ca nici chiar asa... sa agat fete de a 6 a .. asta pe vreme cand eram eu a 12 a ...
neatza lume! va salut din laboratorul de informatica )))))))) lasati ma fetele din ziua de azi... la mine la liceu cel putin boboacele de anul asta sunt toate niste emo ) (nu stiu ce va fi anul asta la balul bobocilor.. si mai sunt si in comitetul de alegere a participantilor la mister/miss )!!! )))))))
Imagineaza'ti surpriza cand am aflat ca eu ma intalneam cu o copila de aproape 15 ani careia ii dadeai lejer 19-20 Ah ... ai trezit amintiri frumoase de pe vremea cand eram la liceu tot in comitetul pt miss/mister. Si acuma imi aduc aminte cum se mai prezentau alea ... parca erau niste gaini bete. Corp da ... minte nu )
Pentru Adi. Am observat un bug nasol rau. Cand stau in swamp si dau pe spot pica niste arme de s4 dar nu in spot mai sus. Dar ca si cum ar pica din moobi care ii omor numai ca pica mai sus si nu le pot lua. Si pe spot nu pica nimik exe. se poate rezolva?