e mai bine asa decat sa te faci imediat full si sa te plictisesti apoi foarte frumos acest low xp server (pot sa spun ca singurul lucru care nu`mi place este pachetul de 3hp pots ^^, in rest gg!)
hehe...cel mai mult imi place jocul ) ... voi dormiti si eu va fur aurul .... nasol k uni au full inboxu cu mesaje si nu ii mai pot ataca pe serv merge binisor .. primele 2 rr or fost mai grele ...akm dupa ce am facut si questu 3 , merge ata lvl aaaa daaa si imi place knd pun forumu in romana in loc de Sunrise imi arata Rasarit de soare )))))))))))))))))))))))
ma nici eu nu lam vazut ... dapoi dupa 4 rr deja poti baraks alea alea swamp ... sephi zice ca e ok ... e mult dar posibil daca sta 24/24/7 zile pe sapt ...
blablabla mai schimbati si voi subiectul ca m`am plictisit! dak aveam eu 8 rr tot atata caz se facea? ^^
ehh nu k mar prea interesa ..poa sa fie full , doar o data si o data tot ma fac full si eu... dar uite cum il acuza alti ..k nu lor vazut deloc pe serv si el are 8 rr
cu ce se mananca vbarmy ca am apasat pe ala odata am dat vreo 2 clickuri si acu vad ca ma tot ataca sephirot si tzuki imi apar mesaje pe prv ! huaaa )))))))))))))))