lasa berea, aici era vb despre cum sa l prindem pe Sunrise si sa i dam 2 dupa cap ( iar eu unul as merge si mai departe de atat .... l-as tunde chel )
lasa ca iti fac eu placerea da nu vrea omu aista sa ne intalnim dar in caz ca a vrea o sa am onoarea sa te anunt ca il palesc))
Salutare tuturor romanilor de pe server. Sunt nou aici pe server, joc MuOnline de prin anul 2000 unde am inceput pe prima baza de date din LinkMania cu Black_Trol nick unde am si facut full stats cu un MG insa prin 2006 am facut o pauza pana acum ceva timp si am mai pierdut din noutati cum ar fi DM coins sau aripile de lvl 4 insa le acumulez si pe astea usor.
sara buna tuturor bine ai venit printre noi blacktrol sper sa-ti placa si sa ramai cit mai mult bucurate de acest server minunat cu baieti faini si adevarati pot sa-ti spun despre admini si moderatori dar nu in ultimul rind despre owner ca sunt baieti cu caracter si cu mult simtz al umorului dar profesionisti
mda Sunrise maine pe la ora 10 am sa fiu in Petrosani lasa si u nr tau sa te sun ca sa stiu ce facem ca sar putea sa vina si Gio cand e vorba de tine Noapte Buna all
rechinu, imi dai linku unde sunt postate screens cu noile aripi de lvl 4 si setu ... l-am vazut da ma crezi ca nu mai stiu unde e ) prea obosit
pofta buna puneti careva linku cu ss de la noile aripi de lvl 4?? de la sez 4?? sau ce lvl o fi alea ca eu numa nu le mai gasesc
Perfect.. Am avut si eu server mult timp desi poate nu multi isi mai amintesc de el pe cand era versunea 1.0 ( ChampionsMu) si asta este cel mai important la un admin....Profesionalismul si transparenta. Pana acum imi place desi nu inteleg dc nu primesc cate 2 DM coins dupa fiecare reset ci doar 50 lvl si am ceva reset uri facute....Nu functioneaza?
eu cred ca primesti cite 2 DM coins la fiecare vot dar si 50 de lvl , DM coins sunt virtuale dar si ingame pe server 1 la happy hour event
Am inteles. Am luat 1 de la un BC. Si cu aia virtuali ce pot face se pot transforma in reali pe server sau se tine o evidenta pe site ceva si ajuta cand aduni mai multi? Scuze de intrebari dar am pierdut sirul la un moment dat la noutati si acum imi este mai greu sa ma prind cu DM coins
http://diablo-network.com/forum/forumdisplay.php?f=69 - aici gasesti tot ce vrei sa sti despre DM coin system uite si pt tine lolu - http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=9093&page=12 - crek despre astea vb( da pagina in jos pan la un post dea lu` sephi ) have funnnn
voi nu aveti treaba ma ? ia datii drumu la munk ! =)) =)) ps : sunt plecat kteva zile cu munk din bucuresti si unde sunt cazat aici nu am net deci nu prea o sa pot intra ! so i wish you all to have a very gay day !