am trecut prin cluj, din pacate nu mi-a permis timpul sa fac vreun popas pe la careva. Voi veni pe la unii dintre voi cu motto. Obositor ... am avut sofer care a mers 1800km+ doar cu 1 ora jumate de somn, si sofer motto 600km cu 3 4 pauze max ... bineinteles cam toti care am mers spre Oradea am avut aproape 2 ore de somn in 3 zile , insa s-a meritat Eu unul am cumparat motto care il doream , iar peisajele dinspre Cheile Bicazului, Lacul Rosu , etc sunt o splendoare PS: Traficul din cluj SUCKS am stat cred ca 40-50 de minute sa ma misc cativa m.
cu un gratar ... mai ales pe vremea asta Oricum aiurea vremea ... totusi e prea mare caldura si nici o urma de adiere
no problem pe caldura daca mergi cu motto aer conditionat garantat Season4 va fi disponibil in sfarsit saptamana viitoare asadar sper ca asteptarea a meritat
Racoare ? Sau la ce te referi ... La lupeni e soare , dar e degeaba ... Ca te cam strange tricou , de esti numa la tricou @Sunrise ... nu-ti fa probleme ca doar astazi e asa de maine revine vremea buna
he he Sunrise marele pescar sper sa ne intalnim vreodata l;a pescuit pe Strei pe Mures numa sa ne intalnim sau mai bine la o bare la petrosani lasa si u nr. tau de tel . daca vrei ca saptamana viitoare am un duru la petrosani bafta alll