ce la batut morosanu pe ala ahahahha in 30 de secunde si era dublu ala =)) =)) ps :care a vzt filmu '' intoarcerea lui bruce lee se intoarce?''
un banc din categoria hai sa radem de dinamo ^^ meci de fotbal steaua - dinamo in vestiar inainte de incepere jucatorii stelisti nu aveau nici un chef de jucat doar de biliard asa ca Andrei Ionescu vine si le zice " baieti eu sunt tanar vreau sa ma afirm joc eu singur meciu asta voi duceti-va la biliard" astia toti wow ce bine hai sa mergem. au ajuns la biliard s-au gandit sa dea drumu la tv sa vada cum decurge meciul minutul 5, 1-0 pt steaua gol andrei ionescu binenteles. joaca ei biliard ce joaca cand s-au plictisit se gandesc sa dea drumu la tv sa vada rezultatul final 1-1 egaleaza dinamo in minutul 89. se bucura astia las k e bine 1-1 si ne-am jucat si biliard hai la stadion inapoi toti fericiti numai ca il gasesc pe Andrei Ionescu statea in vestiar suparat. se duce goian la el si-l intreaba ce ai ma ce ai patit numai sta suparat ca sa terminat 1-1 ai jucat bine. asta raspunde : sunt suparat ca am luat cartonas rosu in minutul 7 si numai pot sa joc si etapa viitoare cu rapidu
mno bine sa inceapa razboiu - Care este diferenta dintre o buburuza si STEAUA BUCURESTI? Buburuza are mai multe puncte. Sfaturile lui Lacatus pentru Banel Nicolita: 1) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar. 2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile. 3) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit! 4) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi. 5) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume. 6) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta. 7) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii. 8) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid. 9) Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc" Dupa meciul Steaua - Olimpique Lyon 3-5: - Cum se saluta stelistii? Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila. - Ce oras viseaza sa viziteze stelistii de Craciun? Cincinnati. - Cum dau noroc stelistii dupa marele meci cu Lyon? Cin-cin. - Care e site-ul favorit al stelistilor? HI5. - Cladirea preferata? Pentagon - Povestea preferata? 5 paini, de Ion Creanga hahahahahhahahahhaha )))))))))))))))))))))))))))))))))))
care e diferenta dintre steaua si dinamo ? steaua fatza de dinamo >> ca palmares : 1 cupa a campionilor 1 super cupa a europei mai multe titluri de campion mai multe cupe ale romaniei mai multe supercupe ale romaniei. dinamo de 10 ani se antreneaza de Liga Campionilor in timpul asta Steaua a tot jucat acolo )) cand steaua lua bataie in Liga Campionilor , Dinamo juca cu Avantu Prabusirea de la egal la egal si lua bataie =))) altele : la dinamo sunt o caruta de prosti in conducere la steaua e doar unu, sa nu uitam dinamo - foresta in minutul 60 scor 4-0 .. in minutul 90 4-5 =)))))) =))))))) =))))) =)))))) http://www.youtube.com/watch?v=vsnVwqGp7NY nici un jucator de la steaua nu a cantat pe melodia lu dinamo =)) =)) " steaua e numai una " =)) si lista poate continua ^^ ps : astea sunt numai chestii adevarate nu inventate )))))))))))) asa ca nu are rost sa ne contrazicem pe chestii deastea pur si simplu palmaresul vorbeste
grrrrrrrrrrrrrrrr Dupa meciul Steaua - Olimpique Lyon 3-5: - Cum se saluta stelistii? Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila. - Ce oras viseaza sa viziteze stelistii de Craciun? Cincinnati. - Cum dau noroc stelistii dupa marele meci cu Lyon? Cin-cin. - Care e site-ul favorit al stelistilor? HI5. - Cladirea preferata? Pentagon - Povestea preferata? 5 paini, de Ion Creanga hahahah ))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))))))) inca una buna ))))))) Un stelist gaseste o lampa, o freaca si din ea iese un duh. - Acum, ca am iesit trebuie sa-ti indeplinesc o dorinta. - Vreau ca fratele meu, care este handicapat mintal, sa redevina normal. - Nu cred ca pot. - Atunci vreau ca Steaua sa castige Champions League. - Hmm, ia mai vino odata cu fratele tau sa ma uit un pic la el! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ai mai zis odata aia cu O L i-auzi : bula la scoala .. bula tu tii cu mama ta ? nu ca ma bate . bula tu tii cu tatal tau ? nu ca ma bate . atunci bula tu cu cine tii ? tin cu dinamo ca nu bate pe nimeni )))))) - Ati auzit ca Posta Romana a trebuit sa-si retraga timbrele pe care tocmai le scosese? - De ce ? - Erau cu jucatorii lui dinamo si oamenii nu stiau pe care parte sa scuipe. Cu putin timp inaintea unui meci Dinamo - Steaua, un suporter stelist pleaca cu masina personala spre stadion, sa vada meciul. Pe drum, vede un preot care facea autostopul si il ia in masina. La un moment dat vede un fan dinamovist fluturand un steag. Din instinct, vireaza spre acesta intetionand sa-l ia pe capota, insa isi da seama ca e si preotul in masina si-l evita in ultimul moment. Desi l-a evitat, aude un bubuit ca de tabla infundata. Mirat, priveste in oglinda retrovizoare si se confeseaza preotului: - Stiti, parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe dinamovist. - Stai linistit, fiule, l-am luat eu cu portiera pe jigodie. Un dinamovist se duce la cofetarie si intreaba; - “Bomboane este ?” Vanzatoarea ii raspunde: - “Bomboane sunt!” A doua zi, intreaba: - “Prajituri este ?” Vanzatoarea: - “Prajituri sunt!” Intrigat, dinamovistul se gandeste si isi spune “vanzatoarea asta vede ca nu spun corect si incearca sa ma corecteze”, asa ca a treia zi, cand merge acolo, intreaba: - “Rahat sunt ?” Iar vanzatoarea: - “Esti, ca de aia esti dinamovist!” Intra Borcea in discoteca. O gagica supertare il intreaba: - Dansati? - Nu fa proasto, asa merg eu!
give me five ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Invatatoarea : - george tatal tau ce meserie are? George :- tatal meu e instalator Invatatoarea : - adi tatal tau ce meserie are? Adi:- e zugrav Invatatoarea : bula tatal tau cu ce meserie are? Bula:- tatal meu este striper intr-un club de gay... Toti au ramas masca dupa ce au auzit ce a zis bula.. A doua zi invatatoarea: -bula tatal tau char e striper intr-un club de gay Bula: nu dar imi era rusina sa zic.....tata e jucator la Steaua Bucuresti Un suporter al Stelei se duce la fan-shopul de la stadion: - Buna ziua! As dori un tricou cu Steaua. - Din care doriti? De jucator, de portar sau de arbitru? )))))))))))))))))))))))))))))0
hai si ceva haios ca prea este monotonie un primar cu nume predestinat.................=)))))))) munca in echipa politia in actiune....................."ia luat urma infractorului" =)))))))))))))))))))))))) dedicatie speciala pentru carna..........pe sistem turbo =))))))
nu prea avem cu ce ne lauda, caldura mare,criza economica si financiara in crestere........in rest asteptam weekendul sa iesim la un pescuit si apoi un gratar
tocmai am terminat updateurile la site pt DiabloMu si noul server Sunt bestiale Deasemenea am terminat clientul. Mai sunt cateva retusuri de facut la server, webshop si suntem gata de lansare