Intr-o seara se intorcea Billy Gates de la Microsoft, de la lucru. Mergand catre casa se opreste sa-si vada noua vila in constructie. Fiind neatent si obosit cade intr-un sant unde il viziteaza niste ingeri. Unul dinei se adreseaza luiBilly: - Buna,Bill! Am doua vesti sa-ti dau: una buna iar alta proasta. Cu ce sa incep ? - Incepe cu vestea cea buna, raspunse Billy. - Vestea cea buna e ca la noi in cer, pe toate PC-urile ne-am pus Windows Vista! - Foarte bine ! Dar care e vestea cea rea ? - Vestea cea rea este ca avem un bug si te luam cu noi in ceruri sa o rezolvi... =)))))))))))))))))))
ola ! scapati de mine o sa fiu plecat cateva zile eu avem niste lucrari la Timisoara si sper sa vin pana vineri
Salutare Intr'adevari frumoase bancuri sarumane , multumim pt postari ... pe mine unul chiar ma relaxeaza mai ales acuma dupa ce am numai coduri php in fata de la noile editari ale websiteului pt S4
=)))))))))))))))))))))))) Un tzigan de-a nostru merge cu trenu in italia la ciurdit si ajunge intr-un compartiment in care era si un negru american. sta tziganu ce sta...se mai uita la negru...iar apoi isi face curaj si il intreaba pe negru: -Ma negrule cum naiba faci de reusesti sa faci copii asa negri, io oricat am incercat nu iasa la fel de negri ca si ai tai ? Sta negru se uita la tzigan...isi scoate "trompeta" afara din pantaloni si ii zice la tzigan sa o scoata si el, o scoate si tziganu , dupa care negru il intreaba pe tzigan: -Ba a ta ii la fel de lunga? tziganu: -NU negru:-Ba da a ta ii la fel de groasa? tziganu:- NU La care negru ii zice la tzigan:-Mnoh vezi aici ii problema ...intra prea multa lumina!
unu tare bun =))))))))))))))))))))) Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada), cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza: - Voi painea o mancati toata? Romanul raspunde, prost dispus: - Evident. Francezul facand un balon cu guma: - Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta. Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista: - Voi puneti marmelada pe paine?" Romanul: - Evident. Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice: - Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci, romanul intreaba: - Voi francezii faceti sex? - Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens. - Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul. - Le aruncam, bine-nteles. - Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
hai salutare..........si un banc bun............. Un canibal la o morga: - Vreau si eu un om. Administratorul ingrozit: - Vai domnule, nu se poate asa ceva! - Va rog, vin dintr-o calatorie foarte obositoare, macar o mana! - Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii si ii ingroapa sau ii incinereaza. - Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-Cioc-Cioc! -Cine este? -Marean. -Care “Marean”? -Care este! Popescu isi scoate nevasta la restaurant.. Cand isi lasa pardesiele, garderobiera zambeste: – Buna seara, domnule Popescu! Nevasta il intreaba: – De unde te stie asta!? Tu ai mai fost aici fara mine! – Nu, draga, a fost femeie de serviciu la noi la firma! Vine chelnerul: – Buna seara, domnule Popescu, la aperitiv ca de obicei? Sotia se face vanata: – Aha! Te cunoaste si stie si ce-ti place! – Da, sigur, a lucrat la noi la bufet, dar s-au facut restructurari. Scena se repeta cu tot personalul, inclusiv portarul care le cheama un taxi. In masina femeia explodeaza: – Tu ma crezi proasta, adica eu nu-mi dau seama ca…, vorbind intr-un torent tot drumul, pana ce soferul se intoarce razand: – Don’ Popescu, pe cinstea mea, din cate curve am dus cu dv., asta-i cea mai a dracului!