inca unu : Prima zi de scoala cu noua invatatoare: Invatatoarea: Ionica, ce lucreaza tatal tau? Ionica: e gunoier Invatatoarea: nu se spune asa, se spune ca ajuta la intretinerea mediului Invatatoarea: Georgica, tatal tau ce lucreaza? Georgica: e sapator de gropi la biserica Invatatoarea: Nu asa se zice, se zica ca lucreaza pentru D-zeu Invatatoarea: Bula, dar tatal tau ce-i? Bula: DJ la Mistique Club Invatataorea: N-am mai auzit asa ceva... Bula: Pai asa se zice mai nou la cei care sunt CLOPOTARI LA BISERICA
o duceti bine nu ca mine am stat toata ziua lesinat de foame prin spital sa fac analizele pentru la munca sa ma stoarca aia de sange =)) si apoi seara sa dau si primu examen din sesiune (binenteles ca l`am luat)
lol cum poti sa i zici baiatului "urat asa " cand el a luat examenu .... HUAAAA HAniel , HUUUUUUUUUUUU !! )))
ma refeream ca o stat in spital toata ziua )) si in legatura cu examenul casp...sper ca te-ai imbatat
mergem ) ma bag la somn ca maine dimineata incep lectiile de alpinist si nu vreau sa incep sa`mi dau drumul in coarda adormit ) noapte buna