yoy cei aci )) ce faci ma fratilor ? carnatzu numai am id ala am intrat oleac pe aici ca nu aveam ce face pana se downloada filmu) hai succes la lvl,pk etc... and Veteranz Jos cu voi ) bft
api ce sa facem ......... ne jucam , distram etc. ......... knd mai treci pe acilea lasa id sau baga Ym : bullannn @noapte buna
hai sa va spun un banc Doi tipi la inchisoare,prinul intreaba: -Cati ani ti-au dat? -15! -Pentu ce? -Am spart cateva geamuri la serviciu. -Dar unde lucrai? -Pe un submarin... Intra un tip intr-o farmacie si le intreaba pe vanzatoare: -Buna ziua domnisoarelor! Aveti peste? -Domnule aici este farmacie...Nu avem peste... -Bine frumoaselor,atunci de maine eu sunt pestele vostru! si ptr care nu urmareste mondenii bendeac asta este fenomenal tare rau faza ))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=OhrjHjCQa2E
inca una tare DE CE FEMEILE VALOREAZĂ MAI MULT DECÂT BĂRBAŢII ?? În termeni economici, se datorează acestor simple cauze: Valoarea economică a femeii : 1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: 4 RON/litru, adică 8 RON 2. Are 2 şunci la picioare: 100 RON/bucata, adică 200 RON 3. Are piept: 15,5 RON Total: 223,50 RON Valoarea economică a barbatului: 1. Are o banană 0,30 RON 2. Are 2 ouă 0,25 RON/buc = 0,50 RON 3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0,00 RON Total: 0,80 RON. În plus bărbatul produce pierderi, pentru că ouăle lui nu se mănâncă, fluierul lui nu sună ... şi cu timpul banana se strică...........
hai inca un banc bun - Bula in armata. - Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este mama lui Vasile... - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles.. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile.