mda asa e dar ca si in sport si alte activitati trebuie sa ai antrenament =))))))))))))))) @ ca asa e in tenis............)
au fost minunate!!!!! dar ce as putea sa mai spun dupa sarbatorirea floriilor cu un shpritz ca lumea a urmat pastele cu 2 zile de spritz, gratare si multe altele asa ca luam o mica pauza pina vine 1 mai =)) ............azi e zi de relax si doar 1-2 beri ptr racorire @ ady ce se mai aude cu season4 ? si iti fac o propunere da si tu un wipe o data cu season4 dar cine nu s-ia depasit limitele in momentele astea de sarbatoare si euforie ???? pastele o data este nu ??
Eunu mi-am epasit limitele de sarbatorile asta, curios, am fost mai cuminte ca niciodata, dar na, aici la dracu'n praznic nu se prea simt sarbatorile ca acasa...ata ete.....SephiroTh mai functioneaza Ciricul ca loc de agrement?vad prin poze ca da...mama ce chefuri mai trageam pe acolo cand eram mai tanar, au au au, inchiriam cate o cabana de aia si dai tata 2 zile si 2 nopti...sau pe la Dorobant...mi-e dor de Iasi de numa numa dar cred ca abia prin octombrie ajung pe acolo, pana una alta hai bafta si va urez sa va reveniti din mahmureala....
nici o problema caci la vara avem de gand sa facem noi cei din iasi ( nu toti ... insa eu cu motorul si inca 1 masina sau poate 2 ) turul romaniei pt vreo 2 saptamani ... acum sa vedem cum gasim si o cazare ceva pe la playerii din mu insa va asigur ca va vom vizita pe cativa dintre voi saruman , tot ce e posibil insa nu e bine sa anuntam de acum pt ca se vor panica toti Aveti rabdare sa terminam intai cu Season 4
hehe .... adi te astept pe la oradea ...... oricum inainte sa faci excursia sa ma anunti si pe mine ..... si eu vreu sa merg la vara sa le fac o vizita la Alecs , Duke si Sunrise ca stau in acelasi oras ...... ne adunam acolo sa tragem o betie
Ar fi o idee foarte buna sa ne intalnim toti intr-un anume oras!De exemplu sa vedem care ii cel mai apropiat oras pentru toata lumea.Asta o fost doar o idee...in fine mai vedem salut si o zi buna!
gandestete ca multi sunt din Oradea, Iasi si Constanta, exact in colturi adica...... cel mai apropiat?? Brasov , sibiu eventual