da, trebe cont, ca si eu cand am incerc ieri, mi'a zis sa confirm data de nastere banuiesc ca'i amuzant ) + ca l'am vizionat fara sonor..n'am sonor aici ( gitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cum la scoala?
poate pt c ai avut odata cont si pt ca ai browser cu wand care se activeaza automat sau retine conturile pe niste site-uri memorate...sau poate ca pur si simplu li s-a facut mila astora de la youtube de tine si au zis ca hai mai sa il primim si pe Lion ca e mic si amarat sa vada si el mocca ce e prin lumea asta...just a joke man...no offence
ciao Aurora ) (de la aura..) :*:*:* Boby88: asa este. de multa vreme Haniel: buna sa-ti fie inima, ca si ziua Lion: azi n-am mai numarat, am avut o dimineatza de vara, week-end perfect, caci nu lucrez , dar n-am avut timp de pc :-" fliu fliu r3dpuma: matinal ) va sa zica ai adormit devreme iesi seara brook: on the top (pt ca tu vrei in engleza) :*:*:* adi:...cu vremea rea inseamna sa te inveti a lua umbrela cu tine cand ploua afara. besos ) uite oleak ce am scris :-j ) ; :X:X :*:*
bla hahaha , cat am putut sa rad azi a cazut o proasta cu motoru in fata mea in cel mai penal mod = ))) nici daca ma chinuiam sa fac ca ea nu reuseam Astept examenu :-<