BL OmuBK

Discussion in 'Archive' started by Slasher, Sep 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Slasher

Slasher Member

Trophy Points:
    0
    Screenshots date an hour.Please give him 3 days on the bench this is his 2nd offence.:furious:

2. Gix

Gix Innovate, Don't Imitate Founder

Trophy Points:
    113
    Banned

3. sebica

sebica Member

Trophy Points:
    0
    Ban pt nimic

Macar sa dau like dracu k am jignit frumos. Invata-ma cum sa ma port cu retardatii si idiotii si ciutanii care fac KS

4. sebica

sebica Member

Trophy Points:
    0
    Hai sa mai dam un ban de plictiseala

Dupa ce criterii ai dat banu sephiro? ca l-am intrebat pe ala daca l-a scapat masa in cap la nastere? (nu m-as mira chiar sa-l fi scapat) k numa l-am intrebat si atat si el a postat :) ca s-a simtit ofensat copilu, sau pt ca asa iti place tie sa arati ce admin esti?

5. vlestat33

vlestat33 Member

Trophy Points:
    0
    ba deci sa mor eu asta e prea de tot..... in fine se vede ce admini sunt pe diabloMU..... cum dracu sa dai ban pt asa cv ... "stupid"

6. Slasher

Slasher Member

Trophy Points:
    0
    Pai hai sa incep sa vorbesc si eu cu MATA sa vedem iti convine?Mi`ai adus o jignire la adresa mea,invatati sa va comportati civilizat.Ba chiar mai mult am zis sa trec cu vederea daca iti cereai scuze dar orgoliul este mare intrunii din voi.Doar sunteti BK nu

7. Gix

Gix Innovate, Don't Imitate Founder

Trophy Points:
    113
    Tipic romanesc. Cearta ca la usa cortului intre tarani

Ce fel de admini sunt pe DiabloMu?

Sunt de aia care aplica regulamentul si au grija ca un comportament de genul celui afisat de tine sa nu se mai repete.

Crezi ca intereseaza pe cineva ca l-ai injurat pentru KS cand tu nu ai nici o dovada? Si asa ca nu stai bine la capitolul asta avand in vedere ca ai avut inca un ban anterior pentru injuratura pe /post

Asa ca voi doi copii care ati postat aici, data viitoare cand calcati stramb am sa va dau ceea ce meritati inzecit.

Inteleg ca sunteti frustrati ca a inceput scoala insa tupeul asta sa vi-l etalati in fata pustanilor de varsta voastra, in nici un caz pe server.

Dupa cum am zis data viitoare va ard asa cum meritati inclusiv pentru limbajul afisat aici si faptul ca nu respectati regulamentul. Vreti sa va purtati ca niste copii atunci veti fi tratati ca atare.

vlestat33 regret sa te dezamagesc prietene ca adminii de aici nu iti sufla in ceafa sau sa te ia cu "frate" sa vorbeasca cu "aqm" "akm" si alta chestii anagramatice. Asta e...mai exista si oameni care gandesc si au ceva profesionalism pe lumea asta, trebuie sa te obisnuiesti daca nu asta e

• Loading...